- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.301
Ben anlatamadım sanırımKayıt olduktan sonra ilk 3 ay sana bir kampanya oluyor yani 100 puan karşılığında ödül diyelim.Her ay 100 puan yaptıkça bu ödülleri yanlızca 5 tl ye alıyorsun tabi istersen. Ama bu 3 ay içinde ilk verdiğin siparişte 100 puanı dolduramassan 3 ay hiç ödül alamassın. ödüller için 3 ay boyunca 100 puan yapman lazım. En az sipariş yok derken istediğin kadar az sipariş bile verebilirsin 5 tllik bile verebilirsin.Kargo sadece 150 puanı geçtiğin zaman bedava oluyor ben daha hiç geçemedim ürün sıfırlama kodu da her ay kargo ödüyorsun ya kargoyu ödemek istemiyorsan 50 krş. daha veriyorsun ve onlar sana bunun karşılığında bir ürün gönderiyorlar. Yani kargo yerine ürün almış oluyorsun. Anlamadığın bir yer varsa tekrar sorabilirsin Eğer üye olmak istersen üye olman konusunda da yardımcı olabilirim)
anladım,anladımbu sefer çok teşekkürler üyelik için hala düşünmekteyim tekrar çok teşekkürler
Ne demek her zaman sorulara açığım aklınıza takılan bir yer olursa beklerim
arkadaşlar 150bp toplamak cok zor degıl sarpıo uygularsanız hatta ben 11. katalogda tek basıma 450bp topladım cokta basıt oldu :))
katılıyorum. hem 150 yapmaya bütçeyi zorlayıp hem de 5 lira daha vermek adama çok koyuyo ama düşününce mantıksız değil. Neticede hepsi çok pahalı şeyler. Normal fiyatının yarısına bile satsan karlısın, hem de bayıla bayıla dua ede ede alırlarOff dancing lady için tam 50 puan açık var ama almak istiyorummmm.. Ya bu puan olayını çok abartı yapıyorlar buna karşılık bari hediye verseler yine ödeme yapıp alıyoruz 150 puan çoook daha avantajlı olmalılarrr.
alkışlıyorum canım seni
kesinlikle maşallahın var. Allah benim üyelerime de senin gibi sipariş toplamayı nasip etsin inş. (bak kendim için etmiyorum duayı)
ben zaten satışa yetenekli değilim, bende olmuyor da... Üyelerim yaparsa en azından aldıklarımı hediye eder, kendim kullanırım...
O yüzden benim için öncelik üyecanlarım
katılıyorum. hem 150 yapmaya bütçeyi zorlayıp hem de 5 lira daha vermek adama çok koyuyo ama düşününce mantıksız değil. Neticede hepsi çok pahalı şeyler. Normal fiyatının yarısına bile satsan karlısın, hem de bayıla bayıla dua ede ede alırlar
Banyo köpüğü almak istiyorum ama iki tane ürün arasında kaldım Dıscover serisinde blue paradise güzel bir indirime girmiş ancak kokusunu bilmiyorum ve meyveli bir koku istemiyorum , Milk & honey seisindeki banyo köpüğü çok ilgimi çekiyor ama onunda kokusunu bilmiyorum lütfennn bilgi verin bana :)
canım ben milk honey kullanıyorum kokusu çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
arkadaşlarım bu yeni çıkan love potion parfümü alan yada deneme imkanı bulan var mı,nasıl bir koku?ağır mı çok mu şekerli beğenen tavsiye eden var m??
Testerını denedim , çok yoğun çikolata ve şekerli geldi bana açıkçası biraz lolita yı andırıyor , şişesini çok beğenmiştim ama içinde o parfüm olduğu sürece almam ve sanada denemeden almanı tavsiye etmiyorum çünkü arada bir koku değil ya çok beğeneceksin yada hiç sevmeyeceksin..
canım ben milk honey kullanıyorum kokusu çok güzel kesinlikle tavsiye ederim[/QUOT
merhabalar.oriflame üyeliği düşünüyorum.forumu biraz inceledim.siz bu konuda bilgilisiniz.bana da yardımcı olabilir misiniz?:18: ben yıllar önce üye olmuştum ama hiç sipariş falan vermedim.üyelik adımı şifremi falan hatırlamıyorum.bu üyeliği aktif hale getirebilir miyim? bir de ben sadece kendime sipariş vermek için falan düşünüyorum üyeliği.indirimli alabilmek adına.siparişlerim yüklü olmaz haliyle.ne kadardır kargo ücreti.her ayın kataloğu elime ulaşır mı?şimdiden tşk ederimgörüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?