- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.281
bu ayın kargo sıfırlama ürününü bilen var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay oriflame den parfüm almayı düşünüyorum. Divine Sensual EDP ve Midnight Pearl EDP arasında kararsızım. Bu parfümleri kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bu ay oriflame den parfüm almayı düşünüyorum. Divine Sensual EDP ve Midnight Pearl EDP arasında kararsızım. Bu parfümleri kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Çok sağol canım.
Valla taaaa ne zaman sipariş verdim hala yola bile çıkmamış. Borcumu ödemem gerekecek ama siparişim elimde bile yok
Bu parfümleri kullanan yok mu?
bu ayın kargo sıfırlama ürününü bilen var mı acaba?
oriflame very me dogal dudak renklendirisinin ikisinide aldım böyle bişey görmedim sıvı sulu boya gibi ruj değil i ama dudakta kuruyunca kalıcı dudagı renklendiriyo ben başka renklerde almak istıyorum bunun gibi bildiğiniz bi marka varmı kızlar?farklı renk seçenegi için
Yani memnun kaldın mı? Renkleri hoş duruyor mu?
kesinlikle pembe olanı daha güzel ben çok begendım *_*
kızlarrrrr bana acil cevap yazarsanız sevinirim oriflame yapmayı düşünüyorum bu arada 3 yıılık avon yapıyorum....üye olma-ücreti-ilk siparişi kim giriyor-kredi kartı ile ödeme durumu-en az kaç liralık sipariş giriliyor -kaç ay girmessek üyelik iptali söz konusu vs..... beni aydınlatırsanız sevinirim ha bi de hediyeleri nasıl şeyler yani oriflame ürünü mü mutfak gereci mi ya da neler oluyor????şimdiden teşekkürler...........
Canım bu ay üyelik 1 Tl.Üye olduktan sonra ilk verdiğin siparişe üyelik paranda ekleniyor. Üye olduktan sonra ilk 3 ay sana kampanya oluyor. Tabi bu kampanyada bulunmak için her ay 100 puanlık sipariş vermen gerekiyor. Buda yaklaşık 150 tl filan. Eğer 1.ay 100 puanı dolduramadıysan 2. ve 3.ayki kampanyayı da kaçırmış oluyorsun maalesef. En az sipariş diye birşey yok istediğin kadar sipariş verebilirsin. Kredi kartı ilede 4 taksitle ödeyebilirsin.Birde kredi kartından direk oriflameye aktarabilirsin parayı. Hediyelerde tam olarak hediye sayılmıyorm canım mesela bi kampanya var 100 puanlık sipariş verirsen 5 tl ye tencere alabiliyorsn mesela. Kargo ücreti de yaklaşık 7,00 tl birde ürün sıfırlama kodu var o kodu yazınca 7,65 kargo ödüyorsun ama bunun karşılığında sana o ayın ürününü gönderiyorlar.Yardımcı olmuşumdur inşallah.Başka soruların olursa yaz
çokk teşekkürler ama daha sorucam sanırım pek anlamadım
kampanyada bulunmak ne demek???
eğer 1. ay 100 puan-150 tl-dolduramazsam 2. ve 3. ayı kaçırmak ne demek???
en az sipariş demek yok yani 30 tl lik sipariş girersem kargo parası ödemiycem mi???:44:
yoksa kargo ücretini biz mi ödüyoruz???ürün sıfırlama kodu ne demek???:44:
çok karışık anladığım kadarıyla bu oriflame durumu..........
Kargom geldi bugün! Devasa boyuttaki Muse'ün kutusunu görünce şoke oldum :) Ama kutuyu açınca ağzım açık kaldı! O nasıl güzel bir parfüm şişesi! Kokusuda fena değil beğendim.
Müşterilerim sayesinde bir dolu maskara aldım, hepsini beraber denedik çoğuna bayıldım ama favorim kesinlikle Giordani maskara!
Dancing Lady parfümüne ise bayıldım resmen! Tenime ilk sıktığımda güzel koktu sonra aradan yarım saat geçince çok hoş sabunumsu bir koku oldu bayıldım!
Liselotte Watkins'in 3 ürününüde aldım onlarında maskarası ve pudrası hoşuma gitti ama dudka parlatıcısını beğenmedim.
Daha bir dolu ürün aldım ama hangi birini yazacağımı şaşırdım artık zaman buldukça yazarım :90:
esra_b , gsm_lee yorumlarınız için teşekkür ederim Divine Sensual siparişimi verdim. Kargoda bugün gelir sanırım.
Bu arada bana göre en iyi Oriflame rimeli 2FX. İndirime girince tekrar alacağım.