- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.261
Bunların arasından kullandığınız bir maskara vardır kızlar? :)
Müşterimin kirpikleri az, dolgun ve kıvrık olmasını istiyor.
Oriflame Beauty Maxi Lash Maskara
Oriflame Beauty Power Curl Maskara
Giordani Gold Lash Fascination Maskara
Giordani Gold VIP Dolgunluk Veren Maskara
Grace EDP kullanan var mı? Muse mu tavsiye edersiniz Grace mi?
Selam kızlar topiği yeni gördüm ben 4 aydır oriflame satış danışmanıyım 4 aydır bir sürü ürün denedim oriflame çok kaliteli hemen hemen bütün ürünlerini çok seviyorum. Benide aranıza alırsanız sevinirim
Selam kızlar topiği yeni gördüm ben 4 aydır oriflame satış danışmanıyım 4 aydır bir sürü ürün denedim oriflame çok kaliteli hemen hemen bütün ürünlerini çok seviyorum. Benide aranıza alırsanız sevinirim
Canım selaam =)
Peki hiç göz kremi denedin mi oriflameden?
cnm even out leke giderici kremi kullandın mı etkili mi anneme almayı düşünüyorum da
faturamı dun bankada odedgm halde hala odendı gozukmuyonapıcm ya
Canım selaam =)
Peki hiç göz kremi denedin mi oriflameden?
Hala karar veremedim muse mu alsam grace mi? kalıcılık açısından edp olduğu için grace diyorum ancak koku güzelliği açısından karar veremiyorum. Genellikle çiçeksi kokuları severim. bilemedim
Kızlar bişey sorucam fatura ödemeden aynı dönem içinde yani bu ay yine sipariş verebilirmiyiz acaba ? ve toplam 100 BP olunca hediyeler gelir mi ben bilmiyorum tekrar sipariş verebilirmiyim?
Ya kızlar kargomu nasıl takip edeblirim ben
Canım sipariş verme bölümündeki kargo takip bölümüne tıklayıp danışman kodunu giriyorsun ordanda sipariş kodun var sipariş kodunun üstüne tıklayıp görebilirsin. Bilmiyorum anlatabildim mi
Ay o kargo takip bölümünü bulamadım
Daha ikinci siparişim olcak sinir oldum ya
Yurtiçi Kargo Sipariş Takip Sistemi Danışman kodunu yazıp öğrenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?