- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.221
Benim kuzenim temsilci aynı hesap üzerinden bende ona yardım ediyorum düşünün iki kişi olduğumuz halde bile kendi siparişlerimizin olmasına rağmen 150 puanı bulmakta zorlanıyoruz, bu tarz işlerde çevre çok önemli
genellikle herkes başka markaları kullanıyo,yada aşırı derecede tedirginler alıcam , iyi mi ay yok almasam mı yok yok aliiim sonra telefon geliyor vazgeçtim diye. Ve benim müşteri ilişkilerimde çok iyidir,gerçek anlamda sabırlı ve bilgilendiriciyimdir doğal cilt bakımı kursu mezunu olduğum için tavsiyelerimi dikkatli yaparım ama gelin görün ki şanssızlık :)
Bu arada Muse ın cici bir parfüm olduğu haberine çok sevindim sabırsızlanıyorumm :)
valla canım benimde öyleydi ilk zamanlar sonradan sonraya açıldı artık tandıgım herkese katalog vertıyorum akrabana falanda göster dıye ellerınde dolasıyor napıyım baska türlü olmuyor valla getiriside yok zaten 250 liralık satıs yap kazandıgın en fazla 50 lıra bosuna yırtınıyoruz aslına bakarsan ama ben urunlerını kullandıgım ıcın aldıgım urunlerıde sattıklarım sayesınde para vermedıgım ıcın yapıyorum kullanmasam cıdden 50 lıra ıcın kı o kadar sıparıste olmuyor kımseye agız eymem nazını cekmem degıdın gıbı gerı getırenler sıparıs verıp almayanlar cok sonra elımızde kalıyor kendı cebımızden cıkıyor aslında şu hediyeleri 100 bp ye ındırseler 150 cidden yüksek satılmıyor kimse parfüme vs 35 40 lira vermıyor mıllet japon pazarınan alıyor 3 lıraya ruj rimel tamam 10 lira bile fazla geliyor çok pahalı dıyorlar