bu ay neler aldınız kızlar:)
3* batık jeli aldım bakalım
1* gözaltı kapatıcı gold
1* disneyin simli sabunu
Walla daha sipariş vermedim ama ödüm kopuyor stoklar tükenecek diye de. Bu ay HP3den faydalanacağım, biraz daha sipariş alsam iyi olacak.
Kendime alacaklarım,
Deodorantlı vücüt pudrası, eşime glacier, bi de tabii ki internet fırsat ürünlerine bakacağım neler varmış...
bu ay int.fırsat ürünlerinde 5ürünmü ne vardı cnm,geçen hafta sip. verdiğim için hatırlayamıyom malesef
essentials gece ve gündüz kremi kampanyada 1 alana 1 bedavaymış
bir de37.sayfadaki sun moon ve eclipse parfümler 14.90mış kokuları nasıl bilen var mı? mavisinden almayı düşünüyorum da.
cnm o parfümlerin kokusunu tam bilmiyorum ama kalıcı değiller bilmiyorum biliyomsn
daha doğrusu forumdaki genel düşünce bu
[kızlar batık kremi hakkında bilgisi olan var mı?
cnm o daha yeni çıktı tam bi bilgisi yoktur kimsenin
Katalog elimde bahsettiğim ürün Pure Skin Derinlemesine Etkili Yüz Toniği.Siyah noktalara iyi geldiği yazıyor katalogda.Bu ürünü kullanan oldu mu arkadaşlar.Tonikmiş pek işe yarayacağını düşünmüyorum ama kullanan varsa bir sorayım dedim.
tatlım genel itibariyle tonikk kullanımının gözenekleri sıkılaştırdığını biliyorum ben ama
tonik yerine gülsuyu yada soda bile kullanabilirsn
kızlar merhaba ben de bir arkadaşın ricası üzerine üye olacağım ama tereddütlerim var kimlik fotokopisi falan istiyor.1 tl imiş üyelik şimdi. benim kafama şu takıldı 150 bp kaç liralık ürüne tekabül ediyor.
eğer limitini arttırmak istiyosan kimlik fotokopisi gerekir cnm,normal bi üyelikte fotokopi gerekmez
kimlik no,adres,tlf bide doğum tarihiydi sanırım yeterli oluyo
kızlar orıflame faturamı 5 gün geciktirdm akbankta faturayı ödedim ama faizi gözükmüyormuş anaparayı ödedim ama faizi nolcak ben artık sipariş vermiycem üyeliğimi iptal ettircem bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm
müşteri hizmtlrni aradığımda 1haftalık borca 11 lira faiz gelmş diynce şokk oldm:2:
cnm fatura bedelinin %20si faiz olarak gelir,yani faturan ne kadar kabarıksa,faizde bi o kadar
canım ben üye olalı 3 ay oldu siparş verdm sattm şikayt aldığm oldu
birde para peşnde koşmak sıktı zamnında toplaymadım iptali onun için
istiyorum..
benim sormak istdğim akbanka ödeme yaptım "kart kullanmıyorm"
faizi gözkmyor dediler şimdi sipariş vermzsm o faizi nasıl
nereye ödeyceğim
cnm postaneden de yatırabilirsin,teb'dede faiz görünüyo. bilmiyorum olurmu ama bide danışman syfdaki alışveriş raporlarına baksana belki orda görnüyodr
cevapladığın içn teşekkrlr canım. ben ilçedeym ıng bank yok burda
artık üzerime kalan faizi nereyel ödiycm bilmiyrum gerekirse onlar arasın napıym
ben haırx şampuan soğutucu çanta ve gelen ürünlern küçük olması gb şikayt aldm
bende uğraşmaktan vazgeçtm
yaaa bide 160tl lık faturda bile kargo ödüyrz
diğer firmada olan arkadşlr 50-85tl ya kargo ödemzken
ne bilym insann zoruna gidiyorr
kargo ürünü kremlerde beni ikna etmedi
ürünlerin boyutlarının/gramajlarının katalogta yer alması bi avantaj bence müşterileriniz bunlara dikkat etmiyo olabilir.bide eğer yanlış bilmiyorsam 150bp yapınca kargo bedava olması lazım
merhaba kızlar =))
Ya geçen hafta ürün iadesi için bir kargo gönderdik, nezaman ve nasıl anlarız kabul edildiğini iademizi, faturadan mı düşücek bi bilginiz varmı acaba ???
eğer ödediysen faturanı,bi sonraki dönemdeki faturandan düşerler cnm,ödemediysen eksik ödeyebilirsn
:) ben white gold dusunuyorm bakalm
alıcaksan al kuzum bugün 11.katalogta 54,90 fiyatı
ya ben zaten avon yaptığm için istemedim. oriflame kullanan yok çevremde kendimde kullanmıyorum gereksiz buldm o yüzden bosu bosuna kayt parası vermeyi. şuan iptal etmek icin ne yapmam gerekk)
istifa mektubu gibi bişey yazıyosunuz öyle oluyo diye biliyorum ama nereye faxlanacağnı bilmiyorm malesef:26: