- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.841
hayır. sipariş verirken 729000 bu kodu giriyosun kargon sıfırlanıyor ve sana o ayın ürünü geliyor. bu kodu girmesen bile 6.30 tl kargo parası ödemek zorundasın. bu kodu girersen 7.65 tl ödüyosun ve sana o ayın ürünü geliyor. her ayın ürünü farklıdır. mesela bu ayın ürünü ruj
150 bp den az sıparısler ıcın otomatık olrakk eklenıyor dıye bılıyorm ben..
arkadaşlar üye olmak istiyorum hala 1 tl geçerlimi? kim beni üye yapacaaaak??
burdan üyye toplamak yasak oriflame müşteri hizmetlerini ararsınız mugladan size bir direktör yönlendirirler
bir fatura ödenmeden diğerini verebiliyormuyuz acaba?
2 ödenmemiş fatura için sipariş verilemez diye okumuştum çünkü..
mesela denedim biraz sepete ekledi ürünleri,
ama daha fazla ilerlemedim henüz
bu şekilde verebilirmiyim sipariş
geçen ayınkini ödemeyemeişken henüz??
kızllaaar oriflame e yeni üye oldum. ilk defa sipariş verdim. karttan taksitle ödedim. ama sipariş kodunu yazmadım.problem olur mu acaba? sonuçta kargo firmasından alacağız değil mi?herhangi bir noya gerek bar mı?
ayın 29 una kadar ödeme yapacağım akbanka gidip sadece danışman kodumu vermem yeterlimi yoksa oriflamein bi hesap nosu falan varmı yardımcı olursanız sevinirim,keşke bu ay kayıt yaptırsaydım 1 tl.olduğunu bilmiyordum hiç yoktan 20 tl.ödeyeceğim ayrıca sponsorum hediye filanda göndermedi
merhaba arkadaşlar bende yeni temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim.
sould parfüm aldım eşime. herkes çok beğendi ilk siparişi aldım bile
Merhaba kızlar.Kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için yeni üye oldum.Şu an katalog yolda.Bana bulunduğum İlden bir sponsor tespit edildi.Ama onunla herhangi bir irtibatım olmadı.Şimdi sizlere sorum kendim internetten mi sipariş verirsem iyi olur yoksa sponsor ile muhakkak irtibatlaşmam mı gerekir. Bir de eğer ürünleri internetten sipariş edersem ödemeyi nasıl yapıyoruz.Biraz bilgilendiririrseniz sevinirim.
bir fatura ödenmeden diğerini verebiliyormuyuz acaba?
2 ödenmemiş fatura için sipariş verilemez diye okumuştum çünkü..
mesela denedim biraz sepete ekledi ürünleri,
ama daha fazla ilerlemedim henüz
bu şekilde verebilirmiyim sipariş
geçen ayınkini ödemeyemeişken henüz??
merhaba arkadaşlar bende yeni temsilci oldum ve ilk siparişimi verdim.
sould parfüm aldım eşime. herkes çok beğendi ilk siparişi aldım bile
hayırlı olsun asendal beyaz da çok güzel kokuyor 11. katalog indirimli tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?