- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.801
ben de geçen katalog zamanı yeni üye oldum. sipariş verdikten sonra bi baktım hem 8. hem 9. katalog 5li set yazıyor, sonra anladım ki ücretliymiş hem de. ama ben eklememiştim, otomatik olarak ekleniyor herhalde. bilmediğim için silemedim de, ee ben başkasına satış falan yapmıyorum boşuna para vermiş oldum o kataloglara. niye yeni üye olanlara bu tür şeyler belirtilmiyor sipariş adımlarında? belirtilmesi gerekir. benim haricimde başka kişilerin de başına gelmiştir...
uff bu kötü oldu ya faturayı ödeyemeyeceğim ve bu gece sipariş giremeyeceğim demekki:/
ama yazıyor akbank internet bankacılığından yatırılır diyee:2:
bu ay kayıt parası ne kadar bilen var mı? 20 tl mi yoksa 1 tl mi?
ben mart ayınca kendim oriflame danışman merkezini arayarak üyye olamak istediğimi söyledim ürünlerini kullanıyorudum fakat aldığım kişinin tayini çıkınca oriflame ürünü satan birini bulamadım sonunda dedimki ben kendi malımı kendim alayım merkezi aradım bana mükemmel olan direktörümü önerdiler evime yakın diye sanırım sonra kendi ürünlerimi almaya başladım kendisi bana başında hepsini anlattı sipariş verirken onları sil vs diye ilk sıparışımi telden görüşerek kendimiz verdik
sipariş sıfırlama kodu her zaman aynıdır arkadaşlar 729000 elinize gelen fiyat listesinde kodu ve o ay hangi ürünü gönderecekleri yazar en üst de
siparişi sonlandırmadan önce en son kendisi katalog ekler eklediğini gördüğünüzde alta yazan siparişi düzenle butonuna basın sonra kendiliğinden eklediklerini listeden çıkartın
onun sonunda promosyon çalıştır yazar promosyon çalıştıra tıklayın son kez kontrol etikden sonra siparişinizi sonlandırın
ayrıca kargonuzu 2. adresinize göndermek isterseniz siparişi verdiniz ileri yaptınız home seçtiniz size uyarı geliyor onada evet dedikten sonraki açılan sayfanın üstündeki yere değilde altında teslimat seçneği var aşağısında oradan 2. adresinizi seçebilirsiniz ayrıca o sayfada inernet şanslısı vs gibi birkaç ürün var onlarda o gün size özel ürünler onlardan da alabilirsiniz adedi yazıp ileri dediğinizde listenize eklenmiş olur
mesela ben bugün ki siparişimda bana internet şanslısı olarak birkaç ürün vardı
3lü süpriz set
şapka
parmak arası terlik şeklinde çantası olan manikür seti vardı 9 lira gibi ben kendime bunu seçtim diğerlerinden de istediğiniz kadar alabiliyorsunuz
yeni kayıtlar 1. 2. 3 . adımlar için internet sitemizi ziyaret etsinler orada hangi adımda neler verildiği yazıyor
vve bu ay 2 kayıt yapana çok güzel bir çanta ondan sonra 1 kayıt yapana ise aynı çantanın makyaj çantası var sanırım internet sayfamızdan herşey görünüyor ordan bakarsanız öğrenebilirsiniz
herkese iyi satışlar
arkadaşlar sipariş veren var mı 9. katalogdan ben bügun veriyim dedim dün parayı yatırdım ama hala sisteme geçmemiş veremedim 11. katalog eline ulaşan var mı sale yazıyor üstünde bilgilendirme broşüründe görmüştüm annem ablam bir şeyler alacağı için 11. katalogda ucuzsa bazı ürünler bu siparişte vermeyim diyorum
kızlarrrr yeni katalog yeni siparişler :) neler alacaksınız bu ay kendiniz için bakalım?
ben siparişimi verdim.alacaklarım şunlar
terracotta pudra
embrace bayan edp
kalem göz farı-mavi yeşil mor
taraklı maskara
pingoo sabunçok şeker dimi?
precious moments edp
very me sorbet parlatıcı-şeftali renkli
nane ve frambuaz özlü arındırıcı duş jeli-ambalaj o kadar güzel gözüküyor ki kanmamak mümkün değil
kokooooo bebişim çalışmaya başladığımdan beri foruma giremiyorum seni unuttum sanma
yeni çıkan rimelini aldığıma bin pişmmanım böyle berbat bişey görmedim kıvamı su gibi artı kirpiklerimi acaip yapıştırdı ve gözlerimi yaktı ayrıca bu ay kayıt parasıyla beraber resmen kazıklandım keşke kayıt olmasaydım...
arkadaşlar merhaba,
ben eskiden üyeydim ama artık vakit ayırıp uğraşamadığım için üyeliği bıraktım.
bu ay katalogtan kendim için bikaç bişey sipariş vermek istiyorum fakat çevremde oriflame üyesi hiçkimseyi tanımıyorum.sizlerden ricam izmir mavişehir civarında bildiğiniz bir üye varsa beni ona yönlendirebilir misiniz?
teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?