- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.381
evet canım oluyor öyle. denemedim ben ama biliyorum.. hani sipariş verirken teslimat yeri gibi bişey çıkıyor. Orada Adrese Teslim 99 diye birşey yazıyor ya. sen o seçeneklere bak oradan merkezini bul ve onu işaretle. öle siparişe devam et. sipariş verirken en başta olması lazım. Öyle olunca kargo parasıda az oluyor sanırım 3 tl gibi bişeydi...arkadaşlar internetten sipariş versem ama kargoyu yollamasınlar ben gidip merkezden alsam böyle bir şansım varmı :) merkez bana yakın çünkü ama merkeze gidip spariş vermek istemiyorum netten rahat rahat veriyim faturamı göreyim hazırlansın ben gidip alıyım böyle birşey söz konusu olabilir mi ?
üye olmayı basardım. yalnız merak ettiğim bişey var. bana katalog fln yolluycaklar mı,benim talep etmem gerekiyomu? bide herhangi bi ücret ödüycekmiyim üyelik için?
arkadaşlar internetten sipariş versem ama kargoyu yollamasınlar ben gidip merkezden alsam böyle bir şansım varmı :) merkez bana yakın çünkü ama merkeze gidip spariş vermek istemiyorum netten rahat rahat veriyim faturamı göreyim hazırlansın ben gidip alıyım böyle birşey söz konusu olabilir mi ?
evet ödeyeceksin canım 20 tl kayıt ücreti var oriflamede bu ay ama seni üye yapacak olan kişiye sor 20 tl yi vermemekte oluyormuş diye takım öncüleri bu 20 tl olayını halledebiliyor çünkü
arkadaşlar koku yayıcı alan var mı? mayıs kataloğunda sayfa 48-49'da mevcut.ama üçünün de kokusunu bilmiyorum :44: sanırım 1001 geceyi alacağım
arkadaşlar internetten sipariş versem ama kargoyu yollamasınlar ben gidip merkezden alsam böyle bir şansım varmı :) merkez bana yakın çünkü ama merkeze gidip spariş vermek istemiyorum netten rahat rahat veriyim faturamı göreyim hazırlansın ben gidip alıyım böyle birşey söz konusu olabilir mi ?
Kızlar nisan ayı siparişlerinde stokta görünmeyen ürünlerin stoğa girme ihtimali varmı ? Allık siparişi vermek istiyorum ama stokta görünmüyor.
canım şimdi baktım nerde olduğuna. Şimdi alışveriş sepetine gir. hemen en altta servis noktası seçin diye bir yazı var. onun altında adın danışman kodun yazıyor. O yazının altındada "gönderi şekli" diye birşey var. orada 99 kargo adrese teslim yazıyor. İşte sen ona tıkla ordaki seçeneklere bak. Hangi teslim merkezini istiyosan ona işaretle ileriye bas devam et siparişine. böylece evine gelmez teslim merkezinden gidip alabilirsin. siparişin onaylandığında bununla ilgili sana bir mail gelmesi lazım. saat 22.00'a kadar verdiğin siparişleri 1 iş günü içinde alabilirsin.. vede son olarak canım 100 bp'den az sipariş verirsen 3.20 tl ücret ödüyorsun. 100 bp'den büyük siparişlerinde hiç bir ücret ödemiyorsun :) Sanırım bu yazdığım daha açıklayıcı oldu :)
evt yapabilirsn tatlım, ben izmirdeyim öyle yapıyorm 100puan altı için 3,20 hizmet bedeli alıyolar. bunun dışında netten sipariş verdiğim için ist.da hazırlanıp kargoya veriliyo izmirde yollanıyo. o yüzden gün içinde saat 12ye(öğlen 12) kadar verdiğin siparişi hemen ertesi güne (öğleden sonra) alabiliyosun. 12den sonra verirsen 2gün sonra alabiliyosun tatlım
birde geçenlerde siyah sürmesini sipariş ettim oriflame kajal . ruj gibi olan çok memnun kaldım ama ucu bitince nasıl olucak bilemiorum:)) çünkü açılmıo,
birde geçenlerde siyah sürmesini sipariş ettim oriflame kajal . ruj gibi olan çok memnun kaldım ama ucu bitince nasıl olucak bilemiorum:)) çünkü açılmıo,
internet sitesinden üye olabilirsin birey olarak
zorunlu olan şekilde bir direktöre bağlı olucaksın sen üye bulmadıkça alt üyen olmaz
direktöre bağlı olucaksın o senin satışlarından kazanıcak ve soruları ve sorunlarını onunla konuşabileceksn
sen çok güzel anlatmışın ama ben anlamadım cnm
ben istanbuldayım kargomda bana 40 dk lık mesafeden geliyor
netten sip. verirken "99 kargo" muydu öyle bir şeçeneği seçiyoruz
nasıl olucak ben merkeze gitmek istesem şimdi sipariş verip ertesi gün merkeze gidip kutumu verin leyn :90: mi dicem :)))))))))))
sen çok güzel anlatmışın ama ben anlamadım cnm
ben istanbuldayım kargomda bana 40 dk lık mesafeden geliyor
netten sip. verirken "99 kargo" muydu öyle bir şeçeneği seçiyoruz
nasıl olucak ben merkeze gitmek istesem şimdi sipariş verip ertesi gün merkeze gidip kutumu verin leyn :90: mi dicem :)))))))))))
günaydın arkadaşlar size bişey sorucam geçen gün oriflamenin tüy azaltıcı varmış 2 senede bayağı etki göstermiş kullnadığım bi tanıkta oda satış yaptığı için söylemiş olabilirmi pek ihtimal veremiyorum nedense fikirlerinizi merak ediyorum kullanan varsa bilgi verebilir mi?
düzenli kullanırsanız tabiki mümkün herşey düzenli kullanmakdan geçer bence satış yapmak için dememişdir uygun bir ürünü satmış yada satmamış önemli değil önemli olan etkisidir ben rollon kullandım bu seriden evet fark oldu her sabah düzenli sürdüm özellikle epilasyon sonrası günde 2 kez sürdüm kişisel bakım ürünlerinde düzen sarttır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?