asla her ay sipariş girceksiniz diye bir kural yokdur oriflame size çalışma hakkınızı diğer firmalar gibi çalış çalış 3 ay giremeyince sizi iptal etmezzz üyeliğiniz 1 sene sürer aktif olarak yanılmıyorsam 7 aydı bu tamamen sizin özgürliğinize kalmış bu iş 2 çeşittir ya kendinizie alırsınız ara sıra yada gerçekden ben kazanıyım ve her ay çalışıyım dersiniz şimdi başlıca kuralları yazıyım
HER AY SİPARİŞ GİRMEK ZORUNLULUĞU YOKDUR
İSDEDİĞİNİZ KADAR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ YANİ 5 TL BİLE SİPARİŞ GİRİLEBİLİR
BİLDİĞİNİZ GİBİ HER AY HEDİYELER VARDIR GENELLİKLE PARFÜM BUNLAR İÇİN BP KURALLARI VARDIR
sorunuzun cevabı ise her zaman zaten aranmazsınız ayda 1 yada 2 hatta bazan hiç arayan bile olmaz o karşınızdaki kişiye bağlıdır siz bu durumunuzu sizi arayan liderinizle açıkça konusun durumunuzu belirtin çalışdığınızı ve her zaman cevap veremiyeceğinizi söyleyin zaten sizi arayanlar yardım için ararlar sizden puan girin demek için değil az önce baya sinirlendim herkesin bir kefeye koymasınlar yeni üyeler bilgisi olmadığı için aranır sipariş girme işlemi ve diğer bilgiler için zaten bu işi yapabiliyosa kendi kendine siparişini verir arada sorun olursa liderinize döner sorunu anlatırsınız eğer terslenirse sizi arayanlar sizde başınıza ürünlerle ilgili bir iş gelirse liderinizi aramaya yüzünüz olmaz arkadaşım yanlış anlama ben ortalığa konuşdum azıcıkda sen durumunu liderin eğer ararsa açıkla uyum içinde birbirinizden haberli olursanız daha rahat olursunuz sen bu konuda rahat ol arkadaşım