- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.361
bildiğim bi kaç tane fondoten vr ama suan işte olduğm için kataloga bakta syleyuemiyorm ama giordanini ürünleri kötü bldiğm kdryla fontoteni özellkle
oriflamenin en beğendiğiniz fondoteni hangisi kızlar. kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?
Neden öle düşündün cnm bnce oriflame in en güzel serisdr giordani goldben mineral therapy fondötenini kullanorm fazla bi kapatıcılığı yok orta düzeyde ama doğal duruo vede kalıcı...
oriflamenin en beğendiğiniz fondoteni hangisi kızlar. kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?
Arkadaşlar konu açmıştım ama uzman tarafından silinmiş :s
Benim oriflame ödemem 1-2 gün gecikti sizce banka ne kadar faiz koyar...Bu arada faturam 150 tl.
Neden öle düşündün cnm bnce oriflame in en güzel serisdr giordani goldben mineral therapy fondötenini kullanorm fazla bi kapatıcılığı yok orta düzeyde ama doğal duruo vede kalıcı...
bende satış temsilcisi olmak istiyorum. eminim daha önce yazılmıstır ama 400 sayfada okumam mümkün deil. bana yardımcı olurmusunuz,nası temsilci olcam?
oriflameın sitesinde bize katılın diye bir bölüm var orayı doldurursanız üye olabilirsiniz
Sana bir danışman atıyorlar o seninle irtibata geçiyor ve katalog veriyor.
Ufak bir ödeme yapman gerekli ama bu ay ne kadar kayıt ücreti bilmiyorum
arkadaşlar koku yayıcı alan var mı? Mayıs kataloğunda sayfa 48-49'da mevcut.ama üçünün de kokusunu bilmiyorum :44: Sanırım 1001 geceyi alacağım
bir sorum daha olacak
yeni doğan bebekler için oriflame ın şampuanları, yağları vb. Uygun mu? Yoksa bu bebek ürünleri belli bir ayın üzerindemi kullanılmaya başlanmalı?
Kulanan birisi varsa yorum yaparsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?