- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.341
100 bp ye çanta vardı işte o :26::26:
cvp vermeyın bende bıkaç defa açtım konuştular dınledım sadeceonlarında işi bu galıba
sen bılırsın üye olmak ıstemendekı amaç ne ?kendıne almak mı yoksa satış yappıp hedıye kazanmak mı
Boşuna demiyoruz sistem bozuk diye..
Satış yaparak yükselmek çok zor. Ancak ekip kurarak mümkün. Milletin sırtından faydalanarak yani. O yüzden direktörleriniz ikide bir size satışlar nasıl diyor.. O yüzden 100 bp, 150 bp baskısı yapıyorlar.. Başka türlü yükselemezler çünkü..
cevaplarınıza sadece güldüm bayanlar siz bu işde ne isdiyorsunuz o önemli sistem filn bozuk değil siz kazanmadan asla üsttekiler kazanamaz asıl bozuk sistemli hep üsttekilerin parayı aldığı bi firma var adı bende kalsın bu iş grup işidir kendinizi düşünün bu işden milyarlar kazanıyosunuz alt ekibinizi aramak destek olmak konuşmak toplantılar yapmak suçsa size bırakıyorum daha ne diyelim sizi kazandırmadan üstler kazanamaz bunu unutmayın çıkmak isdiyosanız hemen istifanızı isdeyin müşderi hizmetlerini aramanız yeterli kimseye çamur atmayın aynı laflar size söylense hoş olurmuydu telefonla aranıyosanız aramayın deyin diyebilcekseniz burda yazarak karalamak hoş değil herkese açık bi yer görüşünüzü belli ediyorsunuz ama bilmeden sistemi konuşuyorsunuz size zorla üye yapın denilmez yapsanızda zaten sizin üyenizdir size direk bağlıdır size kazandırır o üye girmediği zaman siz düşüyorsanız kazançdan herkes düşer bu gerçek iletişimi sevmeyen insanlar üye olmasın bu iş yeni kişilerle tanışma eğlenme kazanma isdeği olan kişilere göredir sıkılıyosanız yapmayın
evet ya bende merak ediyorum onu. bide çok daha üst seviyeler var 1000 bp felan istiyorlar. şok oldum yanii .s
cnm sana bişi soracağım her ay sipariş verme şartı var mı orflime dabu arada ben çalışıorum o yüzden arandığımda sürekli cvp veremem bu yüzden aranma meselesini yazdım kötü niyetle değil bilgine
kızlar divine sensual kokusunu bilen var mı :44: hani kırmızı şişesi olan :)
ben bilmiyorum :) ama oriflame de volare magnolia var çok hoşuma gitti alıcam ben sdenende dene derim :)
canım benim adanada yaptım ve bütün bilgilerimi eksiksiz aldılar.ve bana oflmdan mesaj geldi kodun şifren şu felan diye.bugünde verdigim siparişlerin yola çıktıgına dair mesaj geldi.2 gün sonra evinizde olur dedi.bence sen bir yetkiliyle irtibata gir bence sen üye olamamışsın zaten
hayır üyeyim şifremi hiranur arkadaşın dediği şekilde aldım ama henüz şifremi bildiğimi benim direktörler bilmiyor bilerek söylemedim amaçlarını öğrenmek için yine siparişi onlara verdirttim bilerek ama takip ediyorum ablamın adına sipariş verin dedim onda borç görünüyor olmuyor dediler ama ödemeyide sabah yapmıştık bendede geçen aydan borç vardı bende borç olmasına rağmen benim adıma sipariş verdiler ablam benim alt üyem bende onların alt üyesiyim....sanırım çıkarları için yapıyorlar bunu.....
bu sayfayı da ihmal etmeyin kızlar.desteklerinizi bekliyoruz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...unleri-tecrubelerimizi-resimli-anlatalim.html
yaaa sanırım birde durmadan tel açılarmış satışlar nasıl diyeee ben hiç sevmem yaa durmadan aynı şeyi sormak için aranmayı yaaa zaten siparişim olsa isterim öle değil mi :78:
asla her ay sipariş girceksiniz diye bir kural yokdur oriflame size çalışma hakkınızı diğer firmalar gibi çalış çalış 3 ay giremeyince sizi iptal etmezzz üyeliğiniz 1 sene sürer aktif olarak yanılmıyorsam 7 aydı bu tamamen sizin özgürliğinize kalmış bu iş 2 çeşittir ya kendinizie alırsınız ara sıra yada gerçekden ben kazanıyım ve her ay çalışıyım dersiniz şimdi başlıca kuralları yazıyım
HER AY SİPARİŞ GİRMEK ZORUNLULUĞU YOKDUR
İSDEDİĞİNİZ KADAR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ YANİ 5 TL BİLE SİPARİŞ GİRİLEBİLİR
BİLDİĞİNİZ GİBİ HER AY HEDİYELER VARDIR GENELLİKLE PARFÜM BUNLAR İÇİN BP KURALLARI VARDIR
sorunuzun cevabı ise her zaman zaten aranmazsınız ayda 1 yada 2 hatta bazan hiç arayan bile olmaz o karşınızdaki kişiye bağlıdır siz bu durumunuzu sizi arayan liderinizle açıkça konusun durumunuzu belirtin çalışdığınızı ve her zaman cevap veremiyeceğinizi söyleyin zaten sizi arayanlar yardım için ararlar sizden puan girin demek için değil az önce baya sinirlendim herkesin bir kefeye koymasınlar yeni üyeler bilgisi olmadığı için aranır sipariş girme işlemi ve diğer bilgiler için zaten bu işi yapabiliyosa kendi kendine siparişini verir arada sorun olursa liderinize döner sorunu anlatırsınız eğer terslenirse sizi arayanlar sizde başınıza ürünlerle ilgili bir iş gelirse liderinizi aramaya yüzünüz olmaz arkadaşım yanlış anlama ben ortalığa konuşdum azıcıkda sen durumunu liderin eğer ararsa açıkla uyum içinde birbirinizden haberli olursanız daha rahat olursunuz sen bu konuda rahat ol arkadaşım
kızlar divine sensual kokusunu bilen var mı :44: hani kırmızı şişesi olan :)
parfüm alırken bir öneri benden size.
Parfümlerin yanında Edt- Edp yazıyor faretmişsiniz. Bilmeyenler için;
Edt: anlamı ne bilmiyorum ama kalıcı değil. teninde kalıcı değil ama kıyafetlerinde azda olsa kalıcı.
Edp ise kalıcı parfümdür. Teninde ve kıyafetlerinde kalır ve uzun süre gitmez. bunu ben yeni öğrendim sizinlede paylaşmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?