- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.321
Bakın bu sayfada o katalogtan sonraki katalogu da yazmıştım. Onu da gözden geçirin. Alacağınız şey belki daha indirimli bir şekilde ordadır falan. Boşuna fazladan ödemeyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...n-bilgi-paylasim-konusu-424.html#post18572560
teşekkür ederim siz buraya kataloğ koymuyor musunuz acaba avon temsilcileri gibi hiç oriflame gözüme çarpmadı da koysanız daha güzel olur bence
bana da kayıt olurken " ekip kurucaksın ama tamam mı ? " demişti
kayıt olduğum daha 1.ay 150 bp yaptım 2.ay 100 bp yaptım açmış bana diyoki 150 bp yapamazmısın diyor hemde üst direktör bende: nasıl böyle bir teklif ediyorsun ben geçen ay zaten yapmışım bu ay bu kadar her ay 150 yapma zorunluluğum yok yapmıyorum dedim
bana diyorki toplantılara katıl sizin altınıza üye yaparlar kaçırmayın falan filan saydı saydı durdu
alameti_farika; bu oriflameden çıkmak istersek nasıl yapıyoruz sipariş vermezsek 1 sene üstüne düşüyormu
otomatik bir şekilde kayıt yenileme yapıp faturaya mı ekliyorlar haberim olsunda bide borçlanmıyım oriflameye :)
ya kızlar bana acil yardım etsin biri lütfen. Şimdi ben sipariş verdim faturam onaylandı. İşte ayın 22si faturamın son ödeme tarihi. Ben şimdi bu faturamı kredi kartı ile ödemek istiyorum. Kesilmiş fatura sonradan kredi kartı ile ödeniyor mu? Ben baktım ama nasıl yapcağımı bulamadım cevap verin lütfen...
ya kızlar bana acil yardım etsin biri lütfen. Şimdi ben sipariş verdim faturam onaylandı. İşte ayın 22si faturamın son ödeme tarihi. Ben şimdi bu faturamı kredi kartı ile ödemek istiyorum. Kesilmiş fatura sonradan kredi kartı ile ödeniyor mu? Ben baktım ama nasıl yapcağımı bulamadım cevap verin lütfen...
sağolasın
Mayıs Haziran kataloğunda bi rimel var ne düşünüyorsunuz rimel hakkında arkdaşlar benim gördüğüme göre plastik bir çubuğa benziyor resimdeki kızda yüksek ihtimal takma kirpik var resimdeki gibi yaptığına nedense inanamıyorumdemek için yollasaydılar keşke
fax çektiysen muhakkak gelir canım merak etme
benimde geçen ay kargo sıfırlama eksik çıkmıştı daha bugün geldihatta artık umudu kesmiştim
bu ayki siparişimde gelmedi ayrı geldi benimde içindede eksik paketleme yazıyor
seninkide er geç gelecektir[/QU
ödiceğin kartın internet bankacılığı ile yapabilirsinn
akbankla ödücem o zaman. nasıl yapıcam biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen ??
ya vadeli ödeme yapan var mı ? ben hep kredi kartıyla ödüyodum vadelide nasıl oluyo
merhaba ben oriflame yenı uye oldum ve 1 defada sipariş verdım açıkçası bı daha sipariş vermem için hiç hevesım olmadı çünkü hedıyeler hiç tatmin etmiyor:2:hep boyle mı bu oriflame
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?