- Konu Sahibi minel axsxk
- #4.281
selam kızlar.mayıs katalogunda ilk sayfada full moon seti var bu set bayanlar içinmi erkekler için mi not yok ve ben yeniyim.
ayrıca30.sayfada takılar bölümünde her ürünün sonunda nikel içermez diyor.
bune demek ve imitasyon rodyum kaplama ne demek aklım karıştı?en çok takıldıgım birşey daha var
bu oda kokuları bölümü neden içerigi not düşülmemmiş.yani müşteri soruyor nasıl kalıcımı veya ne kokusubunlar hakkında daha detaylı bilgi olmasını isterdim
101.sayfada chery garden tırnak cilası var ama tırnakta nasıl durdugu hakkında benim bilgim yok bilgisi olan lütfen paylaşsın.
birde 144.sayfada ecolagen [3D+]
kırışıklar için göz kontur kreminin ucu roll-on başı gibimi ben mi öyle görüyorum.
şimdiden verdiginiz cevaplar için teşşekkürler
Full Moon Set
Bayan - Erkek ayrılmamış o.Ayrılmış olsa not ederlerdi. Unisex kendisi :)
Oriflame Takılarda neden Nikel İçermez uyarısı bulunur?
Alerjiye neden olan maddelerin başında Nikel gelir. İmitasyon takıların neredeyse hepsinde de nikel kullanılır. Fakat Oriflame Nikel kullanmaz.Nikele karşı hassas olan bünyelerde alerjik reaksiyonlar ortaya çıkar. Nikel hassasiyeti bulunan kişilerde terleme dermatiti şiddetlendirir. Nikel içeren objelerin terli bir deriye temasından 15–20 dakika sonra deride kaşıntı başlar. Döküntü bir iki gün içinde gelişir. Eğer terleme yok ise aynı objelerin saatlerce teması herhangi bir probleme neden olmaz. Kolye, yüzük, küpe, metal tokalı kemer, kıyafetlerdeki düğme, fermuar, klips ve benzeri metal aksesuarlar da nikel içerdiği için alerjiye neden olabilirler. Bu tür hastalara takı olarak daha çok altın ve gümüş takı, kıyafetlerde de naylon aksesuarlar önerilir.Temas alerjisi özellikle kuru ve hassas cilde sahip kişilerde daha sık görülür.Çünkü bu tür ciltlerin direnci azdır. Daha kırılgandır.
İmitasyon Rodyum Kaplama nedir?
İmitasyon , taklit demektir.
Rodyum,az bulunan beyaz-gümüş renkte ve platin grubuna aittir. Dünyanın en pahalı kıymetli metalidir. Fiyatı altının neredeyse 5 katı kadardır. Demir paslanır, gümüş kararır. Gümüşün kararmasını önlemenin en iyi yolu, gümüşü başka bir değerli madenle kaplamaktır. Rodyum Kaplama kavramı bu şekilde ortaya çıkmıştır. Rodyum bu iş için biçilmiş kaftandır. Kimyasallara karşı direnci yüksektir. Serttir, parlaktır, dayanıklıdır, Oriflame bu tip ürünlerde paslanmaz çeliği rodyumla kaplar. Bu şekilde hem paslanma, hem de kararmanın önüne geçilmiş olur.
Oriflame Home Collection
Oriflame Home Collection 1001 Nights : Yasemin, mandalina, paçuli ( oryantal koku )
Oriflame Home Collection Gourmet Treat in Baden-Baden : Çikolata, kiraz
Oriflame Home Collection Warm Interlude in St. Moritz : Yaban çiçekleri, kakao, tarçın
Oriflame Home Collection Teatime in India : Yasemin çayı, tatlı badem ve sandal ağacı
Oriflame Home Collection Breakfast in Paris : Kakao, anason ve karamel
Oriflame Home Collection Autumn Walk in Tuscany : İncir, selvi ağacı ve bergamut
Cherry Garden Serisi
Bu yeni çıkmış bir seri olduğundan kimsenin bu konuda fikri olduğunu sanmıyorum. Fakat açıklamasında mercan rengi olduğu yazıyor. Mercan rengi moda dünyasında standart bir renktir. Nasıl ki Parliament Mavisi deyince herkes o mavinin hangi tonudur bunu bilir, işte aynı şey mercan rengi için de geçerlidir, mercan kırmızısı sabittir değişmez. İnternet tarayıcınızın görsellerinde mercan rengi diye aratırsanız, rengi görebilirsiniz.
Ecollagen [3D+] Kırışıklık Karşıtı Göz Kontur Kremi
Evet, ucu Roll-on gibidir. Fakat daha küçüktür.
Son düzenleme: