- 1 Şubat 2009
- 423
- 1
-
- Konu Sahibi minel axsxk
- #4.121
Kremi denemedim ama sabununu kullanmıştım,yüzünü yıkadıktan hemen sonra farkı görebiliyorsun cilde beyazlık ve aydınlık veriyor,ama geçiçi olarak tabi..
nisan ayından bu sabunlardan 2 tane bende alıcam umarım memnun kalırım...
ben 2010 eylül ayında üye oldum ama bütün çabalarıma rağmen henüz şifremi almış değilim ne yapmam gerekir bir bilgisi olan varmı bizim direktör ona bağlı olan kişilerin şifresini vermiyor telefon numaram bile yanlış verilmiş ablamı üye yaptık onun numarasıda yanlış verilmiş şifre istiyoruz şifremizi vermiyorlar şifremi nasıl alabilirim başka şekilde alma şansımız varmı
merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.mutlaka onlyn olan bir satış temsilcisi vardır oflmın
ben nisan katalogunda 30.sayfada coconut&ricemilk hot oil başlıgındaki ürün hakkında bilgi almak istiyorum.sıcak bakım yagı diye geçiyor bu sıcak bakım yagı nasıl kullanılıyor bilgisi olan bana anlatırsa sevinirim.ayrıca nisan katalogunda çubuk şeklinde oda kokuları var bunlar 3 çeşit ve yanlarında ne tarz kokular oldugu yazmıyor isteyen olunca kokusunun nasıl oldugunu bilmedigim için yardımcı olamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.bilgi olsun diye sayfa 102de şimdiden teşşekkürler
Canım günlük olarak Fairness Krem veya Losyon ile kullanılması tavsiye ediliyormuş bilgine,bende sonradan öğrendim..
ben 2010 eylül ayında üye oldum ama bütün çabalarıma rağmen henüz şifremi almış değilim ne yapmam gerekir bir bilgisi olan varmı bizim direktör ona bağlı olan kişilerin şifresini vermiyor telefon numaram bile yanlış verilmiş ablamı üye yaptık onun numarasıda yanlış verilmiş şifre istiyoruz şifremizi vermiyorlar şifremi nasıl alabilirim başka şekilde alma şansımız varmı
Ben ve arkadaşımda o sabundan alıcaktık sadece sabun amabenim şimdi karma ciltler için iyi bir nemlendiricim var cnm o yüzden sadece sabununu almak istedim tek başına işe yaramaz mı acaba..:26:
birde kızlar daha önce sorduğum tea tree yüz yıkama jelinden memnun olan var mı acaba ?
bu ayın KARGO SIFIRLAMA ÜRÜNÜ nedir kızlar...birde numaarası neydi
kızlar ya bi sorum olcak oriflamenin hani su 30 ml mlik parfümleri var ice fire ve air diye onların kokularını bilen var mı acaba nasıl kokuyolar ve size göre en güzel hangisi
kızlar ben parfüm numunesi almak istiyorum ama hepsinden değilde...2.3 tane parfüm numunesi almak istiyorum bu mümkünmü yoksa paket seklindemi almam gerekiyo
merhaba umarım online biri vardır,
ben 1 alana 1 bedava olan göz farlarından alıcam.
hediye olanın kodunu belirtmeyi unutmayın yazıyor.
peki onu nerden yapıyoruz?
ürün kodlarını girerken hem aldığımızı hemde hediyesini mi yazıyoruz?
ikisini yazdığımda ücret aynıydı hediye olduğu belirtilmedi ne yapmam gerekiyor?
cevapladıgın için teşşekkürler.canım bu çubuklu olanlar nasıl kullanılıyor.onuda anlatırsan sevinirim.Öncelikle Hindistan Cevizi ve Pirinç Sütü özlü serinin kuru saçlar için olduğunu belirteyim, bilmeyenler için elbette ... Yani şu kodlu ürünler : 4034, 4035, 7027, 17436
7027 kodlu Hindistan Cevizi ve Pirinç Sütü özlü Sıcak Bakım Yağı kullanılışı :
1 - Tüpü su içinde yaklaşık 1 dakika ısıtın.
2 - Yağı tüm saçınıza masaj yaparak uygulayın.
3 - Yağı saçınızda 5 dakika bırakın.
4 - Saçınızı şampuanlayın ve yıkayın.
Not : Saçınızı şampuanlamadan önce kullanmalısınız. Haftalık bakım olarak ya da ihtiyaç duydukça kullanabilirsiniz. İhtiyaç duydukça derken yani malum bu ürün kuru saçlar için olduğundan hafta içinde tekrar aynı kuruluğu hissederseniz tekrar uygulayabilirsiniz yani.
Oriflame Home serisine gelince..
Oriflame Home Collection 1001 Nights : Yasemin, mandalina, paçuli ( oryantal koku )
Oriflame Home Collection Gourmet Treat in Baden-Baden : Çikolata, kiraz
Oriflame Home Collection Warm Interlude in St. Moritz : Yaban çiçekleri, kakao, tarçın
Oriflame Home Collection Teatime in India : Yasemin çayı, tatlı badem ve sandal ağacı
Oriflame Home Collection Breakfast in Paris : Kakao, anason ve karamel
Oriflame Home Collection Autumn Walk in Tuscany : İncir, selvi ağacı ve bergamut
valla bende fire(kırmızı olanın) numunesi var koku daha bilegine sürerken anında uçuyor
yani resmen su gibi bişeyama digerlerini bilmiyorum ice,air bilen varsa paylaşsın bende merak ediyorum