- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.881
üyelerden prim aldığımı biliyorum da sanki üye yapmak zor iş gibi geliyo ben oturduğum bölgeye hakim biri değilim, o yüzden soraım dedim.
K7 den itibaren bp ler düşüyomuş sanııım kaça düşücekler ??
kızlar oriflame'in yüz maskeleri ve renkli nemlendiricisini kullanan var mı sipariş vermek istiyorum ama emin değilim..
sizce avon mu daha iyi satış yapar oriflame mi
yok canım yok sen sorma benim başıma geleni. bu kargo şirketi beni paketi aktarma sırasında kaybetmişler. yoksa cumartesi elimde olması lazımdı. aramasam kimsenin bişeyde haberi olmucaktı. netten fatura numarasıyla kontrol ediyorum 4 gündür taşıma durumunda diyip duruyodu. dedim nerde bu kargo neden hala gelmedi işi iyice kargo şirketi ve oriflame arastırınca çözdüler işi aradılar beni. sölediklerine göre yarın gelcekmiş kesin kargom. siz siz olun arkadaslar 3 günü gecerse kargonuz hemen arayın böyle bişey gelebilir basına. yada sık sık netten kontrol edin kargonuzun takibini. aramasam valla 1 2 hafta daha gelmezdi yani..
kızlar oriflame'in yüz maskeleri ve renkli nemlendiricisini kullanan var mı sipariş vermek istiyorum ama emin değilim..
canım ben Oriflame in antioksidan üzüm özlü maskesini,pıtrak otlu kil maskesini ve oxygen boost nemlendirici maskesini kullandım şimdiye kadar.3ünden de memnun kaldım.Benim cildim karmaya dönük normal.Pıtrak kil maskesi gerçekten yüzünü pürüzsüzleştiriyor,temizliyor.oxygen boost gerçekten nemlendirmesi çok iyi.üzüm özlü maske çok etkili değil ama o da fena değil.Bu ay ikili maskeler indirimli ben killi maskeyi öneririm
renkli nemlendiricisi yüzdeki leke ve morlukları nötrlemek için.Çok kapatıcı olmasını bekleme.Ben bazen gözlerimin altı yorgunluktan morarınca sürüyorum gayet işe yarıyor.Güzel bir ışıltı da veriyor suratına.Kullananlar memnun
ya benim etrafımdakiler avondan vazgeçmişler hep çok şikayetçiler sağlıklı olmadığı için avonda o yüzden fiyatlarda bu şekilde indirime gidiyor sürekli
pb lerin düşmesi iyi oldu bende hırs yapmıştım 150 bp yapıcaktım bu ay
kızlar nisan ayındaki güzel erkek kokularını yazarmısınız babama alıcam
numune seti aldım hepsi yok biliyorsunuz tek tek numune de göndermiyorlar onu da biliyorsunuzpuufff bildiklerinizi yazarmısınız
bencede rendecimkaydirigubbakcemile5 bi değişikliğe gidilmeli artık.
1. bu konu değiştirilmeli
2. bazı zamanlar kargolar geç geliyomuş mesela bu seferde ödeme günü yaklaşıyo ürünü alır almazda herkes parasını veremiyo.eğer 7günden fazla sürüyosa bi kargo ödeme tarihinide madem kargo kişiye ulaştıktan sonraki 21 gün yapsınlar
3. takı, aksesuar...tarzı şeyleri çoğaltabilirler
4. kargo ücreti bence pahalı.ve 150bp yapmak zor bence.bunu 100bp.ye indirebilirler yada fiyatı düşürebilirler.çünkü bu tarz büyük yerler kargoyla anlaşmalı oluyo.mesela ben numune istiyorum bazı yerlerden bedavaya kargo ücreti bile ödemeden gönderiyolar.yani aslında kargoya çok vermiyolar.avonun ürünlerini sevdiğimden değil ama belki duymuşsunuzdur face.de bi yarışması vardı 2 ayda binlerce ürünü bedavaya evlere gönderdi.ve yanlış bilmiyosam 75TL sipariş verdiğinde onlarda kargo parası vermiyolar.belki diceksiniz 7TL.ye ürün alıyoruz diye ama düşününki o ürün bu ay altın broşürde katalog fiyatı 5.90ken biz 7 veriyoruz.7 TLkargoya + 4-5TL kataloga(temsilcilerine bi yığın gönderiyolar katalog tanıtsınlar diye sonuçta bizde onların ürünlerini satıyoruz o kadar çokmu pahalı bu kataloglarda 5 adeti 5TL diyolar anlamıyorum.kişi o ay 100bp sipariş vermişse aktiftir sende gönderiver kataloğu dimi ama) + 5TL kat kat kazana ya da hoşgeldin paketine derken zaten 100bp yaptıysan karın olmuyo.
bunları maille onlara da bildirdim ama malesef bi açıklama yapan olmadı.duyuralım sesimizi bi şekilde..Birlikten kuvvet doğar.bunu bi kişi söylerse kaale almayabilirler ama çoğunluk olursa elbet hakkımızı alırız.Yanlışsam düzeltin.:enbuyukkk:
%3sevıye 150 bp ye dusecek bu durumda 150 bp yapan herkes %3 luk dılıme gırecek hedıye kargo ucretsız ayrıca ıskontoda alabılecekler....
ben renkli nemlediricisinden çok memnunum bi kere mis gibi kokuyo ikincisi fondeten kullanmaya karşıyım bu hem hafifte olsa bi kapatıcılık sağlıyo hemde parlaklık veriyo.cilt tonuylada uyumlu ben kesinlikle tavsiye ederim bitsin gene alıcam valla insanlar bi güzellik gelmiş diyolar sürdükçe problemli bi cildim olsada kapatıyokızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim..Dikkate alıp bende maske siparişinde bulundum sağolun
Arkadaşım bu ay oriflame kayıt oldu ilk defa oriflame ile tanışıcam o yüzden çok merak ediyorum..
Yakınlarına gelişinden verdiği için epey birşey sipariş ettim bugün..Sipariş ettiklerim ;
1-Tender Care Vanilyalı Balm
2-Hindistan Cevizli Duş Jeli
3-Discover Colombia (Sırf kakao ve kahve içeriyor diye sipariş ettim) Sabun
4-Hassas ciltler için mangolu sabun
5-Very Me Renkli Nemlendirici
6-Pure Nature Maskelerden Yasemin Özlü Soyulan Maske ile Pıtrak Otu Özlü Kil Maskesi
7-Milk&Honey Besleyici El ve Vücut Kremi ( Kokusunu çok merak ediyorum kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum )
8-Milk&Honey Sabun
9-Kalpli Rujlardan Love Nude
Bu ürünleri kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mı ?
ben renkli nemlediricisinden çok memnunum bi kere mis gibi kokuyo ikincisi fondeten kullanmaya karşıyım bu hem hafifte olsa bi kapatıcılık sağlıyo hemde parlaklık veriyo.cilt tonuylada uyumlu ben kesinlikle tavsiye ederim bitsin gene alıcam valla insanlar bi güzellik gelmiş diyolar sürdükçe problemli bi cildim olsada kapatıyo
soul,eclat,signature,giordani gold dolcevita numunelerinden dolayı hoşuma gidenler bunlar tatlım,soulu erkek arkadaşma almştm gayet güzel ferah bi kokusu var yani akşam ayrılırken bile sarıldığmda o kokuyu duyabiliyorum:78:
1. bu konu değiştirilmeli
2. bazı zamanlar kargolar geç geliyomuş mesela bu seferde ödeme günü yaklaşıyo ürünü alır almazda herkes parasını veremiyo.eğer 7günden fazla sürüyosa bi kargo ödeme tarihinide madem kargo kişiye ulaştıktan sonraki 21 gün yapsınlar
3. takı, aksesuar...tarzı şeyleri çoğaltabilirler
4. kargo ücreti bence pahalı.ve 150bp yapmak zor bence.bunu 100bp.ye indirebilirler yada fiyatı düşürebilirler.çünkü bu tarz büyük yerler kargoyla anlaşmalı oluyo.mesela ben numune istiyorum bazı yerlerden bedavaya kargo ücreti bile ödemeden gönderiyolar.yani aslında kargoya çok vermiyolar.avonun ürünlerini sevdiğimden değil ama belki duymuşsunuzdur face.de bi yarışması vardı 2 ayda binlerce ürünü bedavaya evlere gönderdi.ve yanlış bilmiyosam 75TL sipariş verdiğinde onlarda kargo parası vermiyolar.belki diceksiniz 7TL.ye ürün alıyoruz diye ama düşününki o ürün bu ay altın broşürde katalog fiyatı 5.90ken biz 7 veriyoruz.7 TLkargoya + 4-5TL kataloga(temsilcilerine bi yığın gönderiyolar katalog tanıtsınlar diye sonuçta bizde onların ürünlerini satıyoruz o kadar çokmu pahalı bu kataloglarda 5 adeti 5TL diyolar anlamıyorum.kişi o ay 100bp sipariş vermişse aktiftir sende gönderiver kataloğu dimi ama) + 5TL kat kat kazana ya da hoşgeldin paketine derken zaten 100bp yaptıysan karın olmuyo.
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim..Dikkate alıp bende maske siparişinde bulundum sağolun
Arkadaşım bu ay oriflame kayıt oldu ilk defa oriflame ile tanışıcam o yüzden çok merak ediyorum..
Yakınlarına gelişinden verdiği için epey birşey sipariş ettim bugün..Sipariş ettiklerim ;
1-Tender Care Vanilyalı Balm
2-Hindistan Cevizli Duş Jeli
3-Discover Colombia (Sırf kakao ve kahve içeriyor diye sipariş ettim) Sabun
4-Hassas ciltler için mangolu sabun
5-Very Me Renkli Nemlendirici
6-Pure Nature Maskelerden Yasemin Özlü Soyulan Maske ile Pıtrak Otu Özlü Kil Maskesi
7-Milk&Honey Besleyici El ve Vücut Kremi ( Kokusunu çok merak ediyorum kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum )
8-Milk&Honey Sabun
9-Kalpli Rujlardan Love Nude
Bu ürünleri kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mı ?
ben renkli nemlediricisinden çok memnunum bi kere mis gibi kokuyo ikincisi fondeten kullanmaya karşıyım bu hem hafifte olsa bi kapatıcılık sağlıyo hemde parlaklık veriyo.cilt tonuylada uyumlu ben kesinlikle tavsiye ederim bitsin gene alıcam valla insanlar bi güzellik gelmiş diyolar sürdükçe problemli bi cildim olsada kapatıyo
renkli nemlendirici dediğin hangisi cnm? very me şeftali tonları vs diyo o ürünmü? o kapatıcılık sağlıyomu yaa ben bilmiyodmmm:26:
Sen hangi rengini kullanıyosun cnm ben buğday tenliyim koyu olanı çok kapatır diye açık tonunu sipariş ettim öyle beyaz yapmıyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?