- Konu Sahibi minel axsxk
- #3.861
hayırlı olsun hosgeldın canım bol satışlar.
sağol canım. Allah razı olsun :80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun hosgeldın canım bol satışlar.
doğrusunu yukarıda anlattım
@ cuveyriye : yorum için tşk canım ve hoşgeldin ayrıca.
ya ben internetten kayıt oldum,kaydımı yapan beni arayan kadınla faturamda belirtilen sponsor ve danışmanım farklı kişiler.bende kimseyi aramadım oyüzden henüz.burdan sizlerle bilgilenmeye çalışıyorum
gönderme işlemini yaparken listenin üstünde 147 bp altında ise toplam bp 155 yazıyodu.
siparişlerimde geldi zaten ama neyseki zarar etmedim elimdeki fazla ürünleri sattım:79:
bu arada süpriz 3lü paket çok hoşuma gitti. 5 parça hediye çıktı içinden çok sevindiim
ruj,rimel,likit far,oje ve ruj numunesi.her ay alıcam artık
arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim sanırım giordin serisini almam en mantıklısı pekı size bir soru daha sorucam bana hergün temizleyeceğim günlük bakım yapabileceğim cildimdekı parlamayı ve gözeneklemn temzlenıp kapatılmasını hangi ürün sağlar bu konuda yardım istiyorum . ?
internetten girdim bilgileri beni arıcaklarmış ne zaman ararlar bilmiyorum da bu ay için satış yapamazsam katalog ücretini mi ödemem gerek kargo falan nasıl olcak
3lü süpriz paket yada aksesuar fırsat paketi sipariş veren var mı bu ay? neler çıktı içinden.
canım bende zeytın ve bambu ozlu sampuanı aldıgımda kokusundan sıkayetcı olmustum ama kullandıkca cok memnun kaldım saclarımda dokulme durdu ayrıca tellerı kalınlaştı.herkese tavsıye ederım...
canım orıflamede artık bu yıl toplam 16 katalog olacak yanı dunya genelıne turkıyede ayak uyduracak o nedenle 4. katalogdan 7. kataloga gececek yanı 7. katalog mayıs ayını temsıl edecek ve katalog suresı 21 gun olacak
fatura onayına baktım mail gelmiş tek katalog gelicek , sabun, üyelik ücreti birde kargo sıfırlama ürünü rimel 10.50 tutmuş
kızlar bana yardım edin ürün iadesi nasıl yapılıyor.
kargoyla biz mi yolluyoruz şirkete kargo ücretini biz mi ödüyoruz nedir nasıldır bi anlatın lütfen
herkese sponsor mu veriolar. bana sponsorumun adını soyadı telini yollamışlar maiile. sponsorumu aramam mı gerekio gerekiosa neden. mantığını anlayamadım da :S
bildiğim kadarıyla internetten basvuru formunu doldurduysan senin bi sponsorun var. ve eğer bi problemin olursa anlamadığın takıldığın bi sorun falan sponsorunu arayıp detaylı bilgi alabiliyosun. işte ödemelerle ilgili vsvs. sorularını onu arayıp sorabilirsin...
herkese sponsor mu veriolar. bana sponsorumun adını soyadı telini yollamışlar maiile. sponsorumu aramam mı gerekio gerekiosa neden. mantığını anlayamadım da :S
kokoo canım benım cılt tıpımde sac tıpımde yaglı bu sampuanın sac dokulmesınde cok faydasını gordum hatta uyelerımde bu sampuandan cok sıparıs alıyolar
evet 3 hafta oluyo kataloglar 7. katalogdan ıtıbaren ve de bp ler de dusuyor cok guzel ya sevıye yukseltmek ıcın sabırsızlıkla beklıyorum....
ya arkadaslar yardım lütfen! kargom teslim edilmedi hala ! netten ayın 10'unda fatura kesildi diye görünüyor. fakat hala gelmedi. paketimin olduğu subeyi aradım bizde öyle bi kargo yok diyor. oriflame siparisi kesmiş bizde yok dedi. sonra oriflameyi aradım biz gönderdik siparişi falan dedi ama yok! bildirim gönderdim falan dedi. of ya off.
daha sipariş vermeye başlamadım ben. şuanlık sorcağım bişi yok sanırım sponsoruma. bi de mart ayında kayıt 1 tl ne demek. ilk siparişim de mi kayıt oluyo yoksa her siparişte mi. çok yeni oldğum için hiçbilgim yok. bilgi verirseniz çok memnun olurum
cnm oriflame danışman syfdaki adresini kontrol et bi istersen belki yanlış yazılmştr?:26:
ama kendine üye yapıp bi ekip kurarsan daha çok kazanırsın. Çünkü yaptığın üyelerdende pirim alıyorsun cnm.