1. bu konu değiştirilmeli
2. bazı zamanlar kargolar geç geliyomuş mesela bu seferde ödeme günü yaklaşıyo ürünü alır almazda herkes parasını veremiyo.eğer 7günden fazla sürüyosa bi kargo ödeme tarihinide madem kargo kişiye ulaştıktan sonraki 21 gün yapsınlar
3. takı, aksesuar...tarzı şeyleri çoğaltabilirler
4. kargo ücreti bence pahalı.ve 150bp yapmak zor bence.bunu 100bp.ye indirebilirler yada fiyatı düşürebilirler.çünkü bu tarz büyük yerler kargoyla anlaşmalı oluyo.mesela ben numune istiyorum bazı yerlerden bedavaya kargo ücreti bile ödemeden gönderiyolar.yani aslında kargoya çok vermiyolar.avonun ürünlerini sevdiğimden değil ama belki duymuşsunuzdur face.de bi yarışması vardı 2 ayda binlerce ürünü bedavaya evlere gönderdi.ve yanlış bilmiyosam 75TL sipariş verdiğinde onlarda kargo parası vermiyolar.belki diceksiniz 7TL.ye ürün alıyoruz diye ama düşününki o ürün bu ay altın broşürde katalog fiyatı 5.90ken biz 7 veriyoruz.7 TLkargoya + 4-5TL kataloga(temsilcilerine bi yığın gönderiyolar katalog tanıtsınlar diye sonuçta bizde onların ürünlerini satıyoruz o kadar çokmu pahalı bu kataloglarda 5 adeti 5TL diyolar anlamıyorum.kişi o ay 100bp sipariş vermişse aktiftir sende gönderiver kataloğu dimi ama
) + 5TL kat kat kazana ya da hoşgeldin paketine derken zaten 100bp yaptıysan karın olmuyo.