- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.521
kızlar şu 150 bp yapınca 5,00-TL ye gelen ürünlerin içindeki leke kremini kullanan varmı nasıl bir krem benim cildim karma ve sivilcelerden kalma lekelerim var onlar için kullanmak isitiyorum kullansam mı satsam mı karar veremedim kullanan ve bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz ....
KızlaarBenim arkadaşım da oriflame temsilciliği yapıyor ve bugün elime mart ayı kataloğu geçti. Kendime hafif,çiçeksi ama etkili bir koku almayı düşüyorum. Mart ayı kataloğundaki Volare mangolia ve Divine Sensual arasında kaldım. Bir de Divine mavi olan varmış. Elinde tester yokmuş. Hangisini tavsiye edersiniz. Bi el atsanız yahu Yaşım daha küçük olduğu için (19) Hafif bir koku arıyorum. Çiçek,şeker tatlı bişi olsun. Ee biraz da etkileyici olsun Yardım Şimdiden teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim cvp için..artık bankadan yatırırız..Hayır maalesef öyle bir şey mümkün değil.Alışveriş sonu sayfasına geldiğinizde Kredili ödeme seçeneğini işaretlediyseniz 21 gün içinde bankadan ödemeniz gerekiyor.Eğer kredi kartıyla ödemek istiyorsanız bunun için alışveriş sonu sayfasında kartla ödeme seçeneğini işaretlemiş olmalıydınız.İşaretlediğinizde de zaten kart bilgilerinin istendiği sayfaya geçiyorsunuz.Yani ancak sipariş anında böyle bir seçeneğiniz var.Sonradan dönüp kartla ödeme yapılamıyor.
Kızlar merhaba inşallah bana cevap veren olur. Bir arkadaşım oriflame ürünleri satmaya başladı. Ona sipariş vericeğim de bir ürün dikkatimi çekti. Oriflame Beauty Tırnak Cilası Düzeltici kalem nasıl birşey acaba 9,90'a bu ay. Hani oje sürerken tırnağımızın kenarına taşar ya onu mu temizlememize yardımcı oluyor? Kullanan var mı aranızda bugün siparişi vermem lazım.
volare magnolia güzel bence yeni çıktı çiçeksi bi koku. divine mavisi başta keskin bi koku teninde nsl durur bilemem. kırmızıda güzel ben sevdm onu ama belki yaşına ağır kaçabilir
soul,eclat,giordani dolcevita,s8 night hoş bence
teşekkürler arkadaşım dikkate alacağım
aynen katılıyorum canım sana ,kimse almsa bile kendii ihtiyaçlarımı krşılyorumm :))
kokoo arkadaşımdan başka kimse yorum yapmamış arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
merhaba kızlar 120 - 121 deki duş jellerinden hangisinin kokusu güzel bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
sorduğum sorunun cevabını buldum fakat yeni bi soru daha buldum malesef.
siparişleri girdim,göndericem.
gönderi şekli'ne bastığımda bir çok isim ve günler falan yazıyo nedirbunlar neyi seçicem ben kafam karıştı biri yardımcı olabilir mi acaba
tamam bu soruyuda buldum ...
bari biri şu kredi aşımından bahsetsin. 30 küsür lira aşmışım .napıcam şimdi milletin siparişini mi silicem nasıl bi iş bu :S
kızlar şu 150 bp yapınca 5,00-TL ye gelen ürünlerin içindeki leke kremini kullanan varmı nasıl bir krem benim cildim karma ve sivilcelerden kalma lekelerim var onlar için kullanmak isitiyorum kullansam mı satsam mı karar veremedim kullanan ve bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
şu daretobe kataloğunda çok amaçlı vaks var bunu kullanan varmı?nsldır?bir kullanımda jöleden daha mı az gider yoksa daha mı çok miktar olarak? bide şekillendirmesi nsl?
arkadaslar ödeme gecıkınce artıyormu
kızlarrr bana çok acil cevap lazımm okuyanlar lütfen yardım etsin
yeni üye oldum ben ve ilk siparişlerimi vericem. 2.katalogtan 200bp üzeri satış yaptım.
150bp yapanlar için bir kampanya var biliyorsunuz ki. 5 liraya bi cilt bakım seti var.
set 4 parçadan oluşuyor her birinin ayrı ayrı kodu var.
ben şimdi bunu siparişe ne şekilde yazıcam. dördününde kodunu ayrı ayrı mı yazıcam?
setin normal değeri 73 lira.bunu 5 liradan almak için özel olarak belirtmem gereken bir şey var mı?
yok yere 73 lira vermek istemiyorum yani.
cevap veren olursa birazdan siparişleri giricem.beklemedeyim.
tamam bu soruyuda buldum ...
bari biri şu kredi aşımından bahsetsin. 30 küsür lira aşmışım .napıcam şimdi milletin siparişini mi silicem nasıl bi iş bu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?