- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.401
sağol arkadasım birde bana oriflime üye olurken danışman aradı 2 saat konustu dedi baska firmalar gibi %33 deyip %25 kar vermiyoruz karımız %30 dedi simdi hesaplıyorum kar %23 gibi birsey haksızlık bu
arkadaslar ben oriflime borcumu suan kredi kartı ile ödemek istiyorum sitesinden bulamadım nasıl yapıldıgını bilen varmı?
Hatta daha onceki konularda alameti_farika isimli arkadaşımız böle bişi paylaşmış
--------------------
Genel bi kar yüzdesi yok ama ben de bi ara merak edip hesap yapmıştım.Senin dediğin doğru.%20-22 arası bi kar bırakıyolar yeni başlayanlara.Ama standart kar oranı budur demek doğru değil çünkü bazen ekstra indirimli ürünler oluyor.O zaman çok farkediyo tabii.Hele bi de 100 bp'yi geçen sipariş verdiğinde Altın broşürden satın alacağın çok düşük fiyatlı ürünler oluyor.Onların satış fiyatına göre bi hesaplama yapmak gerekirse çok farklı bi yüzde ortaya çıkar.Mesela normalde satış fiyatı 10-11 tl olan bi kremi 3-5 tl'ye verdikleri oluyo altın broşürde.Ama bazen de olmuyo .Yani dediğim gibi bi genelleme yapmak cok zor.Yalnız ürünlerin çoğunluğu için %20-22 arası demek yanlış olmaz..
istediğin zaman alablirsin numuneleriMerhabaa kızlar bende yeni üye oldum 30 Ocak'ta :) ilk siparişimi verdim geldi fakat bisey sorcam parfüm numuneleri fln belli bı bp ye ulasinca mı geliyo bilginiz varmi
arkadaşlar oriflameden erkekler için ayrı bayanlar için ayrı gözaltı kırışıklıkları için önereceğiniz ürünler varmı teşekkürler
kızlar bugün ilk borcumu ödedim ama hala sitede promosyon çalıştır yerine kredi kontrol yazıyo ve gecikmiş borç var diyo.anlamadım.
ücreti ne kadar canım bide başlangıç çantası dediği şey o mu?istediğin zaman alablirsin numuneleri
Merhabaa kızlar bende yeni üye oldum 30 Ocak'ta :) ilk siparişimi verdim geldi fakat bisey sorcam parfüm numuneleri fln belli bı bp ye ulasinca mı geliyo bilginiz varmi
ücreti ne kadar canım bide başlangıç çantası dediği şey o mu?
ücreti ne kadar canım bide başlangıç çantası dediği şey o mu?
bana bunlar ilk siparişimde ücretsiz gelmiştiBaşlangıç seti farklı bir şeydir.Yani başlayanlar için yardımcı ürünler içerir.
İlk kez sipariş verirken sipariş listenize otomatik olarak eklenir.İsterseniz listenizden çıkarabilrsiniz.Fakat satış yapmayı düşünüyorsanız satın almanız tavsiye edilir.
91850 - İşe Başlarken Eğitim Seti - 3.00 TL
İçeriği :
Cilt bakım kılavuzu
Koku kartı
Cilt analiz bantları
Bu ayın ve gelecek ayın katalogu
satış sözleşmesi
Satış danışmanının el kitabı
Satış danışmanının bilgi formu
Danışman isim listesi
Hoşgeldiniz mektubu
Satış danışmanı sipariş formu
Bu ayın ve gelecek ayın fiyat listesi
Fırsat sunum broşürü
Detay
bana bunlar ilk siparişimde ücretsiz gelmişti
Emin misin?Eğer faturan duruyorsa bir kez kontrol edebilir misin acaba?Çünkü ücretsiz değil.Gözünden kaçmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?