- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.301
ACİL CEVAPP kızlar ürünlerle ilgili hiç bi bilgim yok....
GRACE parfüm nasıl?
tender care dudak balmı nasıl?
gıordanı gold makyaj bazı nasıl bişey?
birdeee oriflamenin en cok begenilen ve satılan bayan parfümü hangisi DIVINE parfümü çok övüyolar kırmızısımı güzel mavisimi???
lütfen fikirlerini<i bekliyorumm
GRACE parfüm nasıl?
birdeee oriflamenin en cok begenilen ve satılan bayan parfümü hangisi DIVINE parfümü çok övüyolar kırmızısımı güzel mavisimi???
Kızlar bi bilgi istiyorum bilenlerden :) bugun yeni bir alt uyem oldu ve 180 BP lik sparıs vermıs Ben bu BP lerden nasıl faydalanıyorum acaba :) bana nasıl faydası oluyor nasıl yararlanıyorum
1 günde 180 BP lik sipariş veren üyeyi hepimize nasip et yarabbiiiiiiim :)
GRACE parfüm nasıl?
1 günde 180 BP lik sipariş veren üyeyi hepimize nasip et yarabbiiiiiiim :)
volume ve eclatsport men harika kokuyor.glacieri de tavsiye ederimm
arkadaşlar ben yeni üyeyim şimdi siparişlerimi vermek istedim sipariş ekranında lütfen gönderi şeklini seçin diyor o bölüme ne girmem gerkekiyor lütfen acil cevaplandırırsanız sevinirim yarın son sipariş günü :18:
arkadaşlar ben yeni üyeyim şimdi siparişlerimi vermek istedim sipariş ekranında lütfen gönderi şeklini seçin diyor o bölüme ne girmem gerkekiyor lütfen acil cevaplandırırsanız sevinirim yarın son sipariş günü :18:
arkadaşlarrr :) ya soruma cevap alamadım ilgilenirseniz pls . alt uyem 189 BP spariş vermiş ben şimdi şu divine parfum hedıyesını kazanmış oluyormuyum?
99-Kargo eve teslim
sizin de bu ay en az 100bp satış yapmış olmanız gerekiyor.yoksa parfüm kazanamıyorsunuz benim bildiğim
99 kodlu adrese teslim seçeneğini . seçiyorsun canım Bu akşama kadar spariş hakkın devam edıyor
Oriflame in , varya yarışması kızlar , sevgililer günü için olan , oraya yollancak fotoğrafta mı olması lazım Urban Lovers Edt anlamadım onu ben , masanın üstüne koyup yanındada biz mi çekilcez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?