720201 - 2.Katalog Tekli - 1.10 tl
720205 - 2.Katalog 5'lik - 5.00 tl
721008 - 2. ve 3. Katalog Altın Broşür 10'luk - 1.00 tl
722029 - 2.Katalog Fiyat Listesi Tekli - 0.08
722030 - 2.Katalog Fiyat Listesi 10'lu - 0.75
1 - Pure Nature Serisi çok başarılı.Eğer cildinizin karma olduğunu düşünüyorsanız sonuç alacağınızı düşünüyorum.Yalnız bu ürünün açıklamasında kızarıklık giderdiği yazıyor.Bu çok belirgin olmayan hafif kızarıklıklar için geçerli.Bunu belirtmeliyim.Daha ileri düzeyde ya da kahverengiye kaçan cilt lekeleri söz konusuysa Oriflame'ın kahverengi lekeler için bir serisi de ayrıca var.
2 - Şimdi öncelikle "şu koku mu daha güzel bu koku mu" sorusunu doğru bulmuyorum.Malum herkesin zevki farklıdır.Ben üst notada ağaç kokusu severim,alt notada hafif baharat olmalıdır.Şeker kokusu almamalıyım.Gıcık olurum.Çiçek kokusu sevmem.Şimdi kendi zevkime göre size cevap verirsem.Ya da bir başkası cvp verirse yanılırsınız.Yine de bir şey söylemem gerekirse ben kişisel olarak Bergamutun kokusuna hayran olduğumdan hele ki bir de sandal ağacı söz konusu üstüne bir de alt notalarda hafif yasemin .. Bu durumda Mavi derim.Her ne kadar pembe ve sarısında da bergamut varsa da pembenin alt notalarında daha çiçeksi aromalar,sarının alt notalarında da portakal ve zambak dikkat çekiyor.Hangi aromayı kendinize yakın buluyorsanız bir kumar oynayın derim ben
Hangi numune çantasından bahsettiğinizi anlayamadım.En arka sayfalardaki yardımcı malzemelerdeki 721983 kodlu çantadan söz ediyorsanız o boş.Nitekim içinde bir şey olan şeyler verdikleri ya da sattıkları zaman bunu belirtiyorlar.
Soruyu tam anlamadım ama ayrı katalog dönemlerinde yapılan bp'ler bir arada hesaplanmıyor.Yani Ocak ayınınkiyle Şubat ayınınkini toparlayıp hesaplama gibi bi durum söz konusu değil.Ama aynı kurallar gelecek ay da geçerli mi diye soruyorsanız evet her ay seviye atlamak için gereken bp sınırları aynıdır.
ok ?