- Konu Sahibi minel axsxk
- #3.081
100 bp yi tamamladığımızda altın broşürden istediğimiz üründen istediğimiz kadar sipariş verebiliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle bende parfüm numunesinden almıştım ama 1 set yetmiyor ben 3 set aldım eksiklerim var ama çoğunluğu var elimde.bu sayede satışlarımda arttı.ikinci olarak ta ruj numunelerini istiyorum.
selam kızlarr bu 100 bp olduktan sonra nasıl anlıyoruz 100 oldugunu
Yardıma ihtiyacım var
Faturamı sonunda iptal ettirebildim müşteri hizmetlerini arayarak
Sipariş giricem ama hoşgeldiniz programı 1.adım 5 Tl yazan bişeyde ekleniyor bunu kaldırsam ne olur ?
Benm her ay 100 ya da 150 BP girip hediye kazanmak gibi bi amacım yok aldığım ürünlerin hepside kendim için
Bundan sonrasında da satış yapmayı düşünmüyorum
Acaba kaldırsam bişey farkeder mi ?
mrb her parfüm numunesi setinde farklı parfümler mi geliyor?
Kızlar yeni uyeyim ve takım oncusunun gonderdigi kataloglar şimdi elime gecdı fiyat lıstesıne bakıyorumda sormak ıstedıklerım var ...
basılı malzemeler ve fıyatları : 1 katalog altın broşürü ( 10 ) lu set 1.00 - diyor sımdı bu nedemek ? 10 adet broşür gelecek ve ben sadece 1 TL mi ödücem buna ? -- birde Parfum numune seti spariş vermek istiyorum set de 20 adet parfum gorunuyor katalogdakı parfumlerın tamamı bukadarmı ? yanı elimde olmayan parfum numunesı olucakmı eksiğim ? birde Bunlar kücük numune şişesi olarak gelıyor dimi listenın arkasında koku kartlarıda vardı Onlar ayrı sanırım dimi aynı set deıl ..
ve ek olarak bişiler daha sormak ıstıyorum :) servis ucreti 3,20 adres teslım ucretı 6,30 diyor kargo sıfırlama urunu aldıgımızda Bunların 2 sindende muaf oluyoruz dimi? vee altın brosur kampanyanın İlk sparısınde kataloglarla beraber ucretsız gelıyormu Yoksa her ay onuda ayrıca sparısmı edıcez :) Teşekkürler
gündüz sipariş verildiğinde ertesi gün geliyodu ya gündüz derken kaç gibi olur 3.30da okuldan çkıorum 4-5 gibi sipariş versem gelirmi ?
Fiyat listesi eline ulaştıysa,en arkadan bir önceki sayfanın alt tarafında numune setlerinin detayları yazıyor.Ama hepsi yok elbette yanlış hatırlamıyorsam 20 adet falan var.Tüm parfümlerin numunelerini alamıyoruz maalesef. Eğer fiyat listen yoksa ben sana hangi numunelerin gönderildiğinin listesini verebilirim
Okula gitmeden sabah versen daha sağlam olmaz mı gerçi sen bilirsin