- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.981
Slm arkadaşlar bede yeni üye oldum oriflameye ilk siparişimi yarın verecem,takıldığım bişey olunca sizlerde yardım isterim,bide bişey soracam arkadaşlar ocak kataloğuda ilk sayfalarda parfüm varya kataloğum yok şua adını hatırlayamadım 19.90 fiyatı pembe şişesi oun kokusu nasıl tavsiye edermisinizz şimdiden teşekkür ederimmm
canım onu o fiyata almak için 50 tl alışveriş yapman gerek parfüm muhteşem ama
bişey daha canım o parfümden birden fazla sipariş verebilirmiyim yoksa sadece 1 tanemi verebilirim?
bişey daha canım o parfümden birden fazla sipariş verebilirmiyim yoksa sadece 1 tanemi verebilirim?
kızlar yeni üyeyim ve ilk siparişim bugün geldi. sizinle paylaşmak istedim. hoşgeldin programında cilt bakımıyla ilgili bilgi vermeleri, cilt analiz bantı ve koku kartları göndermeleri çok güzel. sayfa 6daki şeffaf kozmetik çantasını bi arkadaşım istemişti çook güzel kendime almadığıma pişmanımsuda çıkmayan maskara gerçekten suda çıkmıyo kirpikleride ayırıyo gayet güzel. optimal relax gündüz kremi ve aydınlatıcı arındırıcı aldım. özellikle arındırıcıyı çok beğendim. şubat ve mart kataloglarınıda çok beğendim. şimdilik bu kadar:)
selam kızlar bende orıflameye temsılcı olmak ıstıyorum nereden basvuruluyo katalog nasıl elıme gececek kargo ucretı ne kadar bılen varmı?
meraba canım, oriflame bu ay üyelik 1 TL kampanyası başlattı, bu fırsatı kaçırmadan üye olabilirsin.
internet sitesinde üyelik için başvuru yeri var, ordan da üye olabilirsin. bazen internet işlemler geç olabiliyor, çevrende varsa güvenebileceğin biri onun seni üye yapmasını isteyebilirsin.
seni üye yapan kişi sana katalog gönderir.
Herkese merhaba artık bende aranızdayım
az önce oriflame üyesi oldum
inşallah qüzel satışlar yaparım
Hoşgeldin... Umarım güzel güzel işlerin olur...
Herkese merhaba artık bende aranızdayım
az önce oriflame üyesi oldum
inşallah qüzel satışlar yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?