Arkadaşlar merhaba bende oriflame temsilciliğine üye oldum danışman kodum bu sabah geldi daha,kargo göndericeklerdi oda bugün gelir diye düşünüyorum 3 gün oldu kayıt açılalı
Satış için değilde kendi ihtyiaçlarımı karşılamak adına girdim bu işe,çevremde oriflame satışı yapan arkadaşlarım vardı ama bir pudra için 1.5 ay bekledim dahada beklemem gerektiğini söyleyince arkadaşım bende siparişi iptal edip kendim edeyim kendim bulayım dedim
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Sormak istediğim bazı şeyler var yardımcı olursanız sevinirim kayıt olanlara ruj hediyesinden bahsetmişsiniz ocak ayında olanlar içinmiydi bana böyle birşeyden bahsedilmedi sadece ayak bakım kremi geleceğini söylediler
100 BP puan için ne kadarlık sipariş girmek gerekiyor tahmini ?
Forumlarda araştırdığım kadarıyla fondoten olarak giordani gold therapy öneriliyor bunu almayı düşünüyorum ama daha önce fondoten yada pudra kullanmadım ton konusunda bir fikrim yok açık tenli değilim ama fazla esmerde değilim buğday tenli derler ya hafif güneşte kalmış buğday diyelim biz ona
![KK35 :35: :35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
Bir arkadaşım ürünü almadan numune isteyebilirsin tona bak öyle al dedi numuneler diye bir kısım var orda giordani gold yok benim gördüğüm kadarıyla sadece ordaki ürünlerinmi numunesi istenilebiliyor
Parfüme ihtiyacım var hafif ama kalıcı şöyle adını sordurabilecek cinsten bir parfüm istiyorum divine sensual kırmızı şişe önerilmiş yine numuna kokularda divine yok bunun içinde bir örnek getirtemezmiyim ?
Kargodan bahsetmişsiniz ben istanbul anadolu yakasındayım tahmini ne kadar kargo ücreti öderim,sıfırlama ürünü die bişey varmış kargo ücreti ödememek için bu tam olarak nedir katalogtamı yer alıyo danışman sayfasında ayrı bi yerde bölümü falan varmı
Ocak kataloğundan pudra tavsiye edebilirmisiniz birde
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Çok soru sordummmm