- Konu Sahibi minel axsxk
-
Canım netten de takip ediyorum. 1 senelik üyeyim.. Hiç olmamıştı böyle birşey.. Bazen ay sonu araya da tatil girince böyle kayıyordu; ama bu ay neden oldu anlamadım:umursamaz:
teşekkürler arkadaşım indirimde olan gece kremi uygun olacak galiba yerimseniben
ama bu ay gerçekten stok sorunu var bi sürü signature set sattık stokta yok,gelirmi 15 ine kadar acaba ??geçen ayda glacier sattık stokta yoktu ..
bu ay indirim çok stok yok insan sipariş almaya korkuyo.bide kızlar wonder lash maskaranın morunu gören varmı rengi nasıl?
arkadaşım ben de 26 ekimde vermiştim siparişi gelmedi. sordum, bu ay hep böyleymiş. kargoda sorun, yetiştiremiyormuş. geçen ay üye çok olduğundanmış galiba...
Kızlar aynı sorun bende de var ve deliricem 24/10 ve 25/10 da alt üyelerimle beraber sipariş geçtik ve halaaaaaaa 10 gün oldu kargolarımız ortada yok , ve direktörde bir açıklama yapmıyor , kasım katalogları ortada yok , 15 kasım son gün , ekim borcunun günü geliyor daha insanlara ürünleri vermedik nası hemen para isticez , inan çok üzüldüm ben bu ay yaa(((
Jel eyelinerı gören var mı?
Canım jel eyeliner ve fırçasını aldım ben. Harika gerçekten. Sürümü çok hoş ve fırça yardımıyla dağılımı da çok güzel oluyor.. Tavsiye ederim yani.. yerimseniben
Ne zamandır aklımda canım ya ama cesaret edmiyordum alsammıki ben normal eyelinerı çok rahat kullanabiliyorum ama jel daha hoş duruyor gibi geldi bana.
Bir de çok mu küçük uzun süre gşder mi dersin?
Canım şöyle diyeyim. Küçük bir kavanoz; ama baya bir gider. Ben eyeliner olarak kullanmayı düşünmüyorum. Fırçanın ucuna çok az sürdüm ve fırça ile dağıtarak sürdüm gözüme. Gerçekten hoş oldu. Tavsiye ederim ben.Ayrıca dağılma imkanı hiç yok. Gözden zor çıkıyoryerimseniben
ya bu gel eyelinerın resmini koyarmısın benim hain temsilci getirmedi hala :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?