- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi minel axsxk
-
ben yağlı cildim renki nemlendiric uygun hiç parlamıyo hatta mat yapıyo ısland
mavi glacier nasıl kızlar bu ayki seti alıyım diyorum katalog geçmeden ??
ben çok beğendim fondoten çok yağlı duruyodu cildimde zaten yağlı cildim,bu doğal renklendirici
mat duruyor ne bileyim benim çok hoşuma gitti pürüzsüz yaptı
glacier ide sırf seviye atlamak için abime alıcam boşuna almış olmiyim,bi siparişde aldım giordani gold dörtlü far ondanda memnun kalır müşterim inş. kaydirigubbakcemile2
ben çok beğendim fondoten çok yağlı duruyodu cildimde zaten yağlı cildim,bu doğal renklendirici
mat duruyor ne bileyim benim çok hoşuma gitti pürüzsüz yaptı
glacier ide sırf seviye atlamak için abime alıcam boşuna almış olmiyim,bi siparişde aldım giordani gold dörtlü far ondanda memnun kalır müşterim inş. kaydirigubbakcemile2
ben kullanıyorum canım çokk memnunum leke filan da yapmıyor sattığım kişiler de memnun:lepi:arkadaşlarr oriflame rol-on kullanıp memnun kalanlar var mı?t-shirtlerde leke yapıyomu acaba ? kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim opuyorumnanaktan
arkadaşlarr oriflame rol-on kullanıp memnun kalanlar var mı?t-shirtlerde leke yapıyomu acaba ? kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim opuyorumnanaktan
Kızlar günaydın.. Bu ayın yani 11. kataloğun sıfırlama ürünü neydi? Yanımda değil fiyat kataloğu unuttum:)
ürünler hakkında bilgisi olan deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum arkadaşlar birine şu yaşlanma karşıtı kremlerden vermem gerekiyor ama hangisini vereceğimi bilemedim yaşı 45 falan mimik çizgileri yerleşmiş baya gülmedende çıkıyor yani.cilt tipi normal ama biraz sertleşmiş cildi canlı görünmüyor yani hangisi uygundur ecollagen serisi oluşmamış kırışıklara time reservingmi uygundur acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?