- Konu Sahibi minel axsxk
-
haaa şimdi anladııım. canım benim bildiğim kadarıyla 3 ay üst üste 100bp yapman lazım o çanta için gri olanı diyosun sanırım? ama sen yine de seni kayıt yapanı arada sor.
ilk ay 100 bp yaparsan o parfümü, sonraki ay 100 bp ile o ilgili hediyeyi, en son ay da 100 bp ile o çantayı albilirsin kural değişmediyse...
otomatik geliyor kasım kataloğu, bu arada visions ruju soran arkadaş ben geçen katalaogda almıştım güzel renkleri bence ben daring olanı aldım hoşuma gitti kokusu da güzel
hayır bir tane ücretsiz katalog ekleniyor,ama 5 li katalog da ekleniyor siparişe otomatik olarak ona dikkat et ihtiyacın yoksa onları sil ücretli onlar . evet gdf bize geliş fiyatı
otomatik geliyor kasım kataloğu, bu arada visions ruju soran arkadaş ben geçen katalaogda almıştım güzel renkleri bence ben daring olanı aldım hoşuma gitti kokusu da güzel yerimseniben
selam herkese kızlar
eylül bende magnetic olanını aldım rujum bekliyorum
jazmincim demek sıkılaştırıcılar işşe yarıdı çok sevindim kaydirigubbakcemile5
kızlar doğal renklendirici jeli denedim çok güzel hem doğal duruyo hemde öyle parlamıyo yağlı değil mat bi görüntüsü var ama kutusunu görseniz küçücük gamyoncuiremsu
n gözümü karartıp alacam life circle leaf olanını. hafiftir umarım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?