- 29 Ocak 2007
- 4.706
- 17
- 41
-
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.661
Danışmanlar kayıt yapınca kazanacakları divine parfüm için,yaptıkları kaydın 100 bp puanı geçmesi gerekiyormuş.Doğrumu?????
siparişleri bugün verdm canım hangilerini merak ediyorsan yaz bana ben yardımcı olmaya çalışırım..
hemen soruyorum cnm, farlardan hangisini terch etmeyeliyim? mor kapaklı fondeten tavsiye edilebilirmi? pure nature set var sivilceli ve yağlı bir+ cilde iyi gelirmi? göz altı için stick var 13.90 önerirmisiniz? ruj 1+1 8.90 nasıldır renklerini nasıl ayarlıyosunuz ? şimdiden çokkk teşekkür ederim
Teşekkürler..Peki benim prim almam için 5 üyenin 100 bp vermesi gerekiyor değilmi?O zaman ne kadar alıcam...danısmanın ve uyenın 100 er bp yapması gereklı
Teşekkürler..Peki benim prim almam için 5 üyenin 100 bp vermesi gerekiyor değilmi?O zaman ne kadar alıcam...
ya kızlar ptt fatura oderken fatura 200de olsa 100de olsa yada 50de olsa
2.50 tl mı odenıo yoksa fıyat degısıomu
habıde su baslangıc cantası bosmu kızlar ıcınde urun oluomu yada numune bosmu yada
senın prım alman ıcın ılk sevıye %3 sevıye 200 bp ıle ulasılıyo yanı sen 100 uyen 100 bp verırse faturandan 6-7 tl cıvarında duser sevıye yukseldıkce bu tutarlar degısıyo
canm rujlar gelince yorum yaparsan sevnrm.ben de verdim siparişlerimi bugün.sabahtan beri site açılsın diye bekledim.14.00'de açılacak dediler.biraz gecikti ama olsunneyse bu sefer çanta siparişi verebildim.geçen ay stokta kalmadığı için alamamıştım.çok beğenmiştim ve çok üzülmüştüm neyse bu da çok hoşuma gitti.miss o ve giordani gold fondöten de aldım.kızlar kaçırmayın bence sakın.maskarayı da aldım ilk sayfadaki.he bir de takıların hepsini aldım.çok kibar bir set olmuş.he bir de 1+1 rujlar varya sayfa 119'da onlardan da 4 tane aldım.onları da tavsiye ederim.15 renk seçeneği arasından çok zor oldu tabii karar vermek ama pembe tonlarını sevdiğim için öyle aldım.siz de paylaşın aldıklarınızı :) sorularınız varsa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler :)
hemen soruyorum cnm, farlardan hangisini terch etmeyeliyim? mor kapaklı fondeten tavsiye edilebilirmi? pure nature set var sivilceli ve yağlı bir+ cilde iyi gelirmi? göz altı için stick var 13.90 önerirmisiniz? ruj 1+1 8.90 nasıldır renklerini nasıl ayarlıyosunuz ? şimdiden çokkk teşekkür ederim
kızlar bir alana bir bedava rujların rengi katalogdaki gibi değil haberiniz olsun
Seviyem şuan %3 evet 5 üyem var.Bu durumda??
Kızlarr faturamı ödedim ama ödemedi gösteriooo :s
napcam ben