- 21 Kasım 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.621
mrb cnımm sendemi burdaydın tanıdık birini görmek seviniricibilgecim hoşgeldin burayada canm:) 2 ayrı koldan çalşcm diosun yani:)
kargo ücreti 150 bp yaparsan sen ödemiosun cnm,,ama yapamazsan ödüosun.ama yineden kargo sıfırlama ücreti var 7.00 ytl..kodu giriosun o ay hangi ürünse kargo sfırlama,o gelior sanada..
her ay sipariş zorunlu diil..1sene sipariş vermezsen üyeliğin düşüor
teşekkür ederim cnmm saoll hoşbuldukk..h g kargo bedeli 7 tl dır yerıne urun gelıyor 150 bp uzerı kargo yok bu sekılde yılda en az bırkere sıparıs vermen gerekıyor
aramıza hosgeldın bılge
mrb cnımm sendemi burdaydın tanıdık birini görmek seviniricisaol cnm benim oriflame kendim için düşünüyorum atış yapma niyetinde pek değilim avonu millet zor alıyo parfümlerini daha çok seviyorum orif.in kayıtta1 tl ye düşüce hemen yaptım temsilci aramaktansa
_bilge_ hmm parfümleriii:) dikkattt diorum ozman kuşum sana:) çok kalıcı diiler cünkü:)avon parfmlerini mumla arama soora::) daha önceden kullanmışlıgn varmı bilmiorum ama orfilamen parfmlerinden..
bizim kızlar buraya toplanmaya başlamış :) bendemi üye olup katılsam aranıza acaba
mrb cnımm sendemi burdaydın tanıdık birini görmek seviniricisaol cnm benim oriflame kendim için düşünüyorum atış yapma niyetinde pek değilim avonu millet zor alıyo parfümlerini daha çok seviyorum orif.in kayıtta1 tl ye düşüce hemen yaptım temsilci aramaktansa
_bilge_ hmm parfümleriii:) dikkattt diorum ozman kuşum sana:) çok kalıcı diiler cünkü:)avon parfmlerini mumla arama soora::) daha önceden kullanmışlıgn varmı bilmiorum ama orfilamen parfmlerinden..
hadiyaasadece koku olarak hoşuma giden vardıı kalıcılığını bilemem kullanmadımm şişeleride çk hoşuma gitmişti hepp:76: deneriz bide bunu yaa nolcakk sankii tek kayıp 1 tl olsunda
hadiyaasadece koku olarak hoşuma giden vardıı kalıcılığını bilemem kullanmadımm şişeleride çk hoşuma gitmişti hepp:76: deneriz bide bunu yaa nolcakk sankii tek kayıp 1 tl olsunda
canlarım tek dert 1 tl olsa her ay kargo parası ödemek zorunda kalacağımı düşündüğümden üye olmuyorum vallah avonda 75e tamamlamak içn fazla ürün girip iade edebiliorz koşulsuzca ama oriflame öyle değil o yüzden teredüttym yoksa beğeniorm oriflame ürünlerini 2 yıl temsilcilk yaptm da işte hep para alıo herşey o yüzden düşünüorum
ılksah hanım orıflame de kargo sıfırlama urunu var onu gırıyosunuz kargo ucretı yerıne o urun gelıyo.bu urunu sırket belırlıyo.ayrıca ıade ve degısım olanagımızda var.orıflame yenı yıla super kampanyayla gırdı.orıflame aılesınden oldugum ıcın cok memnunum..............ORIFLAME 1 NUMARA...............
bu ay o ürün ne işte bende onu merak ediyorum bende 2 yıl temsilcilik yaptım biliorum sistemini
bu ayki ürün ruj canım. ayrıca ben direktörümün adresine istiycem o zaman kargo ücreti 1.3tlymiş. tabi burası küçük şehir her yer yakın istanbulda bu zor olabilir.
takım sıparısı oluyo bu meltem hanım
kızlar takım lideri mi neydi unuttum o adresini değiştrebiliomu mesela benm ev adresimi yazsa ama onun sayfasından siparişi girsek yine onun adresine gidecekmiş gibi olacak ama benm evime gelecek ben teslim alacağım oluyormu öyle oluyorsa hemen üye olacağımda
kızlar takım lideri mi neydi unuttum o adresini değiştrebiliomu mesela benm ev adresimi yazsa ama onun sayfasından siparişi girsek yine onun adresine gidecekmiş gibi olacak ama benm evime gelecek ben teslim alacağım oluyormu öyle oluyorsa hemen üye olacağımda
eger takım sıparısınden bahsedıyosanız lıderınız veya dırektorunuzle aynı sehırde olmanız lazım.cunku kolıler onun adresıne gıdıyo ve kargo ucretı olarak 1.30 tl odenıyo.