- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.641
evet ondan söz ediorum direktörüm adresini değiştrebiliormu yoksa kayıt olurken yazdığı adres sabitmi kalıyor yani istesem kendisnden benm adresimi yazsa kendi adresimiş gibi böyle birşey mümkünmü
onu dırektorunuzle konusmanız lazım cunku bır dırektorun en az 80-100 tane uyesı var.sanmıyorum ama yıne de bır deneyın.
tamam ben yarın bir üye olayım halam var onun altına üye olayım bari ok teşekkürler
kızlar 60 tllik sipariş girdim + olarakta miss o yu girdim ama 38 tl olarak çıkıyor yaa sizdede öyle mi ?
kızlar 60 tllik sipariş girdim + olarakta miss o yu girdim ama 38 tl olarak çıkıyor yaa sizdede öyle mi ?
promosyon calıstır secenegını bır dene ııstersen canım
bu ayki kat kat kazan da ne var kızlar kaç bp bilen varmı
bu ayki kat kat kazan da ne var kızlar kaç bp bilen varmı
yaa benım demek ıstedıgım suydu bu aykı sıparıs verenler yazsın sımdı 2.ve3. ayın kataloguda eklenecek sıparıslere bu sekılde ıstemezsek sılınebılıyor ama daha cok katalog daha cok satıs demek bunu unutmayalım
bu ayın kat kat kazanında 3 parfüm var ya onlardan hangisini tavsiye edersiniz acaba? hiç birini kullanmadım daha önce?
katılıyorum canım sana
malum bu ay 1 lira üyelik. 2 kişiyi üye yapcam arkadaşlar. bu durumda benim alt ekibim oluşmuş oluyor mu? vee takım lideri mi olmuş oluyorum... ben siparişlerimi takım lderime sölyorm 1.30 ödüyrm. benim üyem olsa ben kendi evime istesem 1 .30 ödermiyim? bu konuda aydnlatırmısınz beniii :81:
malum bu ay 1 lira üyelik. 2 kişiyi üye yapcam arkadaşlar. bu durumda benim alt ekibim oluşmuş oluyor mu? vee takım lideri mi olmuş oluyorum... ben siparişlerimi takım lderime sölyorm 1.30 ödüyrm. benim üyem olsa ben kendi evime istesem 1 .30 ödermiyim? bu konuda aydnlatırmısınz beniii :81:
katılıorum kızlar avon takım öncüsüym bende ondan çok memnunum ama oriflame 1 tlmiş ona da 2 yıl aradan sonra tekrar bir el ataym dedm üyelk gönderdm bugn de kaç kişi alt üye yapınca lider vs. herneyse oluosunz artı o temsilcilerin her ay sipariş verme zorunluluğu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?