- 21 Kasım 2010
- 259
- 0
- 316
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.601
dur kız kafam karıştı iiceeşimdi mesela bu aydan 2.katalog yada 3.katalog siparişide verebilecekmiyiz vede gelecek siparişimz ölemi?? yoksa ben mi yanlış anladım
slm kızlrr aranıza daha şimdi katıldım kayıt ücretinin tekrardan 1 tl ye düşmesini bekliyodum hemen üyelik başvurusu yaptım. biraz bilgi alabilirmiyim kargo ücreti nekadar ve her ay sipariş zorunlumu üyelik iptali varmı 3 ay boyunca hiç sipariş felan girmezsek mesela
50 tl lik alışverişte var ama
1tane yazıncada 38 tl gösterio
hayır canım 2. ve 3. katalogtan sipariş veremezsinki hangi aydaysa o zaman verirsin katalogtaki fiyatlar o zaman geçerli oluyor
Liderine sor canım bi de o girmeyi denesin
kızlar müşteriler ürünler hakkında bişiler soruyolar, ben bilmediğim için bilgim yok diyorum.bu ay ki katologta kullanıpta memnun olduğunuz tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa söyleyebilirmisiniz?
ee ozman katalog nie gnderioalrkii boştan yere,,göndermesinler daha ii:) en azından bekleme stresine girmeizz dimiii:)
ay bugun uye oldm 1 tl dusdu dıe avon gıbı dgeılmı sımdı her ay sıparıs verınce bıde 8tl vercembundan sonra sıparıslerımıze bu ay mesala 2. ayın katalogu ve 3. ayın katalogu olarak eklenecektır bılgınıze toplam 8 tldır
ay bugun uye oldm 1 tl dusdu dıe avon gıbı dgeılmı sımdı her ay sıparıs verınce bıde 8tl vercem
ayrıca bıtane bedava kaatolog koymuolarmı kargonun ıcıne kızlar ya
kızlar ya cok oldumda kar tam yüzde 30 mu
yoksa kdv alıolarmı yanı kar yüzde 25 dusuyormu:44:
kızlar ya cok oldumda kar tam yüzde 30 mu
yoksa kdv alıolarmı yanı kar yüzde 25 dusuyormu:44:
%30 canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?