- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.401
50 tllık alısverıse mıss o edt 19.90 gıordanı gold mıneral therapy fondoten 14.90 tl
ayrıca katalogda deodorantlı vucut spreylerı 5.90tl
vucut kremlerı 7.90tl
soul edt
tamamlayıcı urunlerıyle bırlıkte 44.90tl
essentıals yuz kremlerı 1 alana 2 bedava 12.90tl
femınelle temızleme jellerı 1 alana 1 bedava 16.90tl
dıscover dus jellerı 400 ml.6.90tl
volume edt29.90tl
1 alana 1 bedava rujlar 8.90tl
kızlar benim yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı, iyice kötü oldu
ne kullanabilirim, tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı?
aslında düzenli olarak cilt temizleyici ile temizler, sonra toniklerim ama. niye oldu anlamadım birden bire oldu :26:
aklın yolu bir
yavruşlar bi fikrinzi sorayım diyorum :) cildim yağlı,ama kışın kuruyup pul pul deri döküntüleri oluyo e haliyle kötü duruyo? yaz ve kış için ayrı temizleme ürünlerimi kullanmalıyım? ve neler önerirsinz acaba deneyimli olanlardan cvp bekliyrm öptm hepinizi :)
kızlar bu arada siparişlerim geldi fikrimi yazayım:
hairx mor saç spreyi harika, hafif kremsi ve sacımı yumusacık yapan bir sprey bukleleri acayip belirginleştiriyor şiddetle tavsiye ederim ocak katalogunda da onun yeşili ve mavisi var indirimde saç
bu sprey saçta jöle etkisi mi yapıyor?yani sertleştirio mu yoksa krem gibi yuumuşatıo mu? hani elidor 7 24 varya onların görevini mi görüo?
aklın yolu bir
yavruşlar bi fikrinzi sorayım diyorum :) cildim yağlı,ama kışın kuruyup pul pul deri döküntüleri oluyo e haliyle kötü duruyo? yaz ve kış için ayrı temizleme ürünlerimi kullanmalıyım? ve neler önerirsinz acaba deneyimli olanlardan cvp bekliyrm öptm hepinizi :)
kızlar benim yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı, iyice kötü oldu
ne kullanabilirim, tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı?
aslında düzenli olarak cilt temizleyici ile temizler, sonra toniklerim ama. niye oldu anlamadım birden bire oldu :26:
tşk ederim cnm bide 122 mi 123. sayfadaki spreyimi söylemiştin sen canım? ablama alıcam da bundan .hayır tatlım kesinlikle sertleştirmiyo aksine dedigim gibi yumusacık yaptı sacımı hafiften şeftalimsi bi kokusu var jole gibi değil zaten şişe şeffaf içi görünüyo su gibi birşey cok hafif kremsi bi yapısı var benim sacım kıvırcık cok iyi geldi buklelerime yumusacık oldu ve sekli belirginleşti
.
hairx mor saç spreyi harika, hafif kremsi ve sacımı yumusacık yapan bir sprey bukleleri acayip belirginleştiriyor şiddetle tavsiye ederim ocak katalogunda da onun yeşili ve mavisi var indirimde saç bakım spreyi var ama mor yok
bu arada yeşil ve mavisi hangi tip saçlar için???
canım ben 123teki mor şişeli spreyden aldımtşk ederim cnm bide 122 mi 123. sayfadaki spreyimi söylemiştin sen canım? ablama alıcam da bundan .
bide ocak ktlğnda sayfa 31deki maskelerde var mı yine kampanya?
bide 33deki sette var mı kampanya_?
109 da pure skin setinden solda 12 90 ve 13 90lık ürünlerde indirim var mı????
bide bide bide
arkadaşım kocasına parfüm alcak ağır kış kokusu istiyo tabi kalıcı ocak katalogundan hangisini önerirsiniz
ascendant,signature,s8 night bunlar harika kokular signature burberry gibi kokuyor hatta
tatlım benm de cildim yağlı, yağlı ciltler için surekli cildin yagını emen ürünler kullanmak cildi bukezde kurutuyor, oda saglıklı değil. sana tavsiyem ben aloeveralı yüz seti varya sanırım bu ayki katalogda da vardı onu kullanıyorum, hem cildin yagını alıyor hemde nemlendiriyor cok yumusak bir formülü ve mis gibi kokusu var ben yüz yıkama jelini kullanıyorum ardından da yüz kremini sürüyorum hem soguk havada yüzümü koruyor hemde makyajın altında olunca pudranın filan yüzümü kurutmasını önlüyor ben cok memnunum canım bunu tavsiye ederim yanaklarım kaymak gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?