- 4 Eylül 2010
- 145
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.361
giordani gold serisi herzmn için pahalı ama iyidir ama bahsettğn ürünleri kullanmadğm için böyle genel bi bilgi verdim kendimce
bide volare ve serisini sormşsn, volare kokusunu biliyorum çiçeksi tatlı bi koku severim,bana göre kalıcı ama tenden tene fark var tabi
bide o setin ml olarak düşük cnm, alcağın kişi bunun farkında olupta almak istiyosa sorun yok ama haberi yoksa sen söyle derim en azından
bilgi ver yoksa eline geçince çok küçükmş ben istemem demesin sanada iade işi çıkmasn tekrarda uğraşma derim:92:
selam beauty matte control sıkıstırılmıs pudrayı daha cok sıvılcelı cıltlere tavsıye edıyoruz.gıordanı gold fondotenı anlatmaya gerek yok mukemmel bır fondoten ayrıca cıldı nemlendırıyo.volare pdt ler 4 ml.bunu dıkkate almak lazım.manolya kokusu begenılıyo.tabıkı kısıden kısıye degısıyo.
giordani gold'un her ürünü muhteşemdir.ben de sipariş verdim o fondötenden.kullananların yorumlarını okudum herkes çok memnun kalmış :) ayrıca o markanın likit ruju (syf. 82) ışıltılı toz pudrası (syf. 9) allık fırçası (syf. 79) ve büyülü topları (syf. 81) da kendim için sipariş verdim.size de tavsiye ederim.bayağı indirimde şuan fiyatları :)
bende makyajla pek haşır neşir değilim bilmiyorm ; ama volore turuncu tek kelimeyle berbat çokk ağır... Ben parfümde fazlasıyla seçiciyim çok hafif kokuları severim bana çok çok ağır geldi mirage de ağır ama koku şahane ama bu felaket :))))))
tamamdır :)
bi de şu giordani gold'un bu kadar övülmesine şaşırdım.
durumum müsait olunca denemek istiyorum.
parfümlerin ml'sini söylüyorum.alıştı zaten herkes..:)
herkese çok teşekkür ettim..