- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.341
arkadaşlar mühim..
Online olan cvp atsın.
Syf 72 deki beauty matte control sıkıştırılmış pudra mı, yoksa 8.syf'daki giordani gold fondöten mi ??? Hangisi daha iyi..?
Birde sayfa 59'daki volare pdt'ler var ya hani.. Güzel mi? Tavsiye eder misiniz?..
Alacaklar soruyorda :)
Benm cldm yağlı. Hem pure skin jel ve toniğini hem de essentials yağlı ciltler için toniği bir arada kullanabilir miyimmm?
çok mu yüklenmş olurum cildime. ? Zaten sivilceler var....
Yani ilk adım temizleme jeli 2. Adım tonik tamam ama ya cilt rengi açıcı toniği kullanmalı mıyım aynı gün içinde?
Ayrıca tonik makyaj temizleme suyu görevi yapar mı :d dediğm gibi makyaja yabancıyım :)))
Arkadaşlar mühim..
online olan cvp atsın.
syf 72 deki beauty matte control sıkıştırılmış pudra mı, yoksa 8.syf'daki giordani gold fondöten mi ??? hangisi daha iyi..?
birde sayfa 59'daki Volare PdT'ler var ya hani.. güzel mi? tavsiye eder misiniz?..
alacaklar soruyorda :)
arkadaşlar ben de amber elixir almayı düşünüyorum kullanan oldu mu daha önce aranızda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim:))
selam beauty matte control sıkıstırılmıs pudrayı daha cok sıvılcelı cıltlere tavsıye edıyoruz.gıordanı gold fondotenı anlatmaya gerek yok mukemmel bır fondoten ayrıca cıldı nemlendırıyo.volare pdt ler 4 ml.bunu dıkkate almak lazım.manolya kokusu begenılıyo.tabıkı kısıden kısıye degısıyo.Arkadaşlar mühim..
online olan cvp atsın.
syf 72 deki beauty matte control sıkıştırılmış pudra mı, yoksa 8.syf'daki giordani gold fondöten mi ??? hangisi daha iyi..?
birde sayfa 59'daki Volare PdT'ler var ya hani.. güzel mi? tavsiye eder misiniz?..
kokuusnunu bilmediğim bi parfüm soruyorsa,içeriğine bakarım parfmn neler var die.eger hafif koku seviorsa ve istediği kokuda agırsa bu sana uymaz derim.ama iilaki alcam derse tercih onun tabi.ama genelde müşterilerm bana güvenir.bende bi parfm canavarıym çnkü
begenmezse sayet iade ederken de,müşteri memnuniyetsizlği derim..bndan güzel sebep mi var kuşum
Arkadaşlar mühim..
online olan cvp atsın.
Maske yapmıycam ben de maske yaapacak olsam maskeden sonra neyi kullanmamı önermiştn cnm anlamadım.
Verdin bilgiler için çk tşk ederim
bende sabunu kullanmaya başldm 3gündür ama losyonla sabun aybı etkyi yapmaz die düşündm. Neyse olmadı önce pure skin mavi serisini kullanayım üzümden ziyade. Sonra renk acıcı losyonu kullanayım. Ya bide ilk kez maskara kullandım :90: Ama silerken gözlerimin altı üstü komple simsiyah oldu :90: Mkyj yapmadıım için temizleme jelim yok. şimdilik nasıl çıkarabilirim rimeli kirpiklerimden :))) zaten 1 kez sürdüm sinir oldum silerken daha kullanmadım :)))
very me nin kırmızılı yeni çıkan maskarası. Sıfır topaklanma kat kat sürsemde.. Hani kirpikleri ayırmıo yapıştırıo tek tek ayırmıo ama ben böle de sebdiim için problm deil :))
ne guluyosun kızzzz sen banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?