- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.281
kızlar makyaj paletindeki renkler kalıcımı farlar mesela?dağılıp topaklanma yapıyomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar makyaj paletindeki renkler kalıcımı farlar mesela?dağılıp topaklanma yapıyomu
bu ay bende alıcam kullanan ıyı dıyor bakalımEssential fairness almak icin sabirsizlaniyorum 13. katalogta da varmis. Umarim ise yarar :107:
13. katalogta 150 bp ye kat kat kazan mirage parfümmüş çok sevindim ya çok istiyodum bu parfümü
Kızlar yapılan puanlar aktarılabiliyormu başkasına??
eclat bayanı bilen yokmu kıslarrr kalıcımıdırkii:26:
kalıcı kokusu hemen gitmiyo, ama biraz ağır bi koku, yada ben çiçeksi kokuları sevdiğim için bana öyle geldi. iki kişiye satmıştım, çokta beğenerek aldılar.
Tabi ben yardımcı olayım.arkadaşlar ben de oriflame temsilcisi olmak istiyorum ne yapmam gerek? yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar ben de oriflame temsilcisi olmak istiyorum ne yapmam gerek? yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar ya bu ay kaçırılmayacak dediğiniz ürünler neler sizce? ben şimdiden bir sürü ürün attım sepete. fakat hepsini alamayacağım için eleme yapacağım alacağınız ürünlerin bir kaçını belirtirseniz beni memnun edersiniz. teşekkürler şimdiden :)
dışı mor kabı olan rimel.bence kaçırma derim.kaçıncı sayfada unuttum şimdi aama indiirmde.aklıma geldkçe yazarım
syf 73. :) almıştım zaten ben ondan canım.evet tavsiye ederim ben de herkese :)