- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.241
direktörünle gorusmen gerekıyor galıba dırektorun kım acaba senın tanıyorumdur kesın
ya aslında çok problem değildi ama yeni yeni çözüyorum.
Ister istemez sormam gerekiyor. Ben iletişim kurup soru sorduğumda adam yerine koyan,cevap veren, adam kaydetmek için ilk başta yüzüme gülüp sonra ufak bi danışmada bile uf puf eden biri olduğu için rahatsız oldum.
Bi de üstüne yanlış bilgilendirdi falan derken. Bu ay 70 tl cebimden çıkacak. öğrenciyim. Ve hak verirseniz bu çok can sıkıcı oluyor.
(2. Kez attım k.bakmayın. Alıntı yapmayı unuttum. Anlamsız olmasın mesaj diye..)
hiltonun arka tarafında eski itfaiye var biliyomsn? onun sırasında alsancağa doğru az yürü görürsün cnm, yanında dershaneler flnda var
ya aslında çok problem değildi ama yeni yeni çözüyorum.
ister istemez sormam gerekiyor. ben iletişim kurup soru sorduğumda adam yerine koyan,cevap veren, adam kaydetmek için ilk başta yüzüme gülüp sonra ufak bi danışmada bile uf puf eden biri olduğu için rahatsız oldum.
bi de üstüne yanlış bilgilendirdi falan derken. bu ay 70 tl cebimden çıkacak. öğrenciyim. ve hak verirseniz bu çok can sıkıcı oluyor.
(2. kez attım k.bakmayın. alıntı yapmayı unuttum. anlamsız olmasın mesaj diye..)
Ay son bisey daha sorcam :107: Oradan katalogtaki istedigim ürünü alabilir miyim? Ona göre gitcem de :44:
kendi adına ikinci defa üyelik açtıramıyorsun o yüzden direktörün kimse o olacak ya da 1 sene boyunca hiç sipariş verme üyeliğini o zaman başka direktörden açtır
hımmm anladım canım evet sonucta sen satıs yapıcaksın satıs yapmak ıcın soru sorucaksın bılgıleneneceksınkı sipariş verebilesin sonucta senın uzerınden para kazanıyor oda bole yapanlara sınır olurum yaa en kısa zamanda deıstır canım
Ay son bisey daha sorcam :107: Oradan katalogtaki istedigim ürünü alabilir miyim? Ona göre gitcem de :44:
evet hem katalok hem de katalokta olmayan ürünleri rahatça albilirsin
Ikinize de cok tesekkür ederimcnm alabiliyosn ama hangi katalog döneminden alıyosan,ordaki fiyatlar geçerli oluyo onuda söyliyim dedim gerçi ecrinsunbul sağolsn herşeyimizle ilgileniyo sağolsn
mrb arkadaşlar ben uzun zaman dır oriflame üyesiyim ama baya zamandır da ara vermiştim unutmuşum genelde nasıl olacağını, sipariş verdim dün kargom geldi faturama baktım fatura tutarı30.50 yazıyor hemen altındabu faturaya ait borcununuz 25.06 yazıyor bunların en altında da toplam borcunuz 25.06 yazıyor yine anlamadım ben bunu ben hangi fiyatı yatırıcam şimdi acil cevap lütfen
oxygen boost krem var 13. katalogta maskesiyle 22.90 fiyatı nasıl uygunmu daha inermi bide krem iyimi acaba boşuna almayım
arkadaşımda siyah noktalar için ürün istiyo ama siyah noktalar için bi ürün varmı
bide limit nasıl çoğalta biliriz benim bu ay geçicek gibide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?