- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.221
yavrular,şu %70lik indirimlerin bulunduğu syfda high heels çanta nsl? kumaşı fln? satan alan varsa bilgi verirmsnz şimdiden tşk :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrular,şu %70lik indirimlerin bulunduğu syfda high heels çanta nsl? kumaşı fln? satan alan varsa bilgi verirmsnz şimdiden tşk :97:
hmmm çabuk eskirmi peki? üzerindeki desenlerin basımı adi mi
oriflame ye üye olmak ücretli mi??
ve kaç ay sipariş verilmezse üyelik iptal oluyor??
selam eda hanım orıflame uyelık 15 tl 1 yıl boyunca sıparıs verılmezse uyelık kendılıgınden ıptal oluyor
tabıkı orıflame bıtkısel hayvanlar uzerınde test edılmıyo ve parfumlerınde alkol ıcermıyo.uyelerım ve ben satıslarımdan cok memnunum.
peki satışları falan nasıl tutuluyor mu kardelen hanımm...
ozelınıze msj attım eda hanım
neden canım bi sorunmu yaşadın...
posetınde oldugu ıcın acmadım ama yıne de fena durmuyodu sadece bana kuması ınce geldı
Tesekkür ederim cevap icin Benim kollarim yüzüme göre koyu kaliyor güneste daha fazla yandigi icin. Onun icin kullancam. Umarim sende de ise yarar :107: Bir sey daha sorcam Oriflame in Izmir subesi tam olarak nerde? Bilen varsa cevaplayabilir mi? :44:sabun ve kremini kullanıyorum bi değişiklik farketmedi daha 2 hafta sonra belirgin bi lekelerde açılma olur diyo sürenin dolmasını bekliyorum hergün düzenli kullandım ama şuan için bişey yok 13. katalogtada var
Ama adres vermeyin. Tarif ederseniz daha iyi olur. :107: