- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.181
arkadaşlar benim cilt tipim karma oriflameden temizleyici jel, tonik, krem almak istiyorum ürünlerini hiç kullanmadım tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı? şimdiden teşekkürler
Bu arada yeni kayıt olan arkadaşlar sizlerde yeni kayıt yapıyorsunuz yani ekip kurmayı düşünüyormusunuz kazancınızı daha da büyütmeyi...
oxygen boost krem var 13. katalogta maskesiyle 22.90 fiyatı nasıl uygunmu daha inermi bide krem iyimi acaba boşuna almayım
arkadaşımda siyah noktalar için ürün istiyo ama siyah noktalar için bi ürün varmı
bide limit nasıl çoğalta biliriz benim bu ay geçicek gibide
arkadaşlar 13. katalogtaki sayfa 54 ve 55'teki 29,90'lık parfümlerden hangisini önerirsiniz?
elbette istiyorum ama kimi yapcam çevremdekiler hep müşterim onları yapınca bn kime satıcam bilemedim valla
kesinlıkle bu ay alıcak oldugum misso kısıden kısıye degısıyor ama zevkler
arkadaşlar sponsorumu değiştirme hakkım varmı acaba?
aslında tam olarak sponsorum değil sponsorumun sponsoru.. bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
kızlar ya acil yardım istiyorum.hani 11. katalogta kristal saat vardı ya hatırlıyor musunuz ondan 2 adet sipariş vermiştim.biri kendim biri arkadaşım için.fakat arkadaşımın ki bozuk çıkmış iade etmek istiyor.ne yapacağım şimdi ben? daha önce iade yapmış olan biri varsa anlatsın lütfen bana.
nasıl bi koku miss o
hoş bi kokusu var çiceksi bi koku ama ılk kullandıgında agır gıbı ama kokusu cok hos şişeside tabi ayrı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?