- 11 Ağustos 2010
- 119
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #2.161
Bu arada yeni kayıt olan arkadaşlar sizlerde yeni kayıt yapıyorsunuz yani ekip kurmayı düşünüyormusunuz kazancınızı daha da büyütmeyi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yanımda katalog yok, eğer parfümlerin isimlerini yazabilirsen fikir vermeye çalışayım
Arkadaşlar şimdi sipariş giriyorum siparişin sonuna geldim bi baktım bedava 13. kampanya kataloğunun yanında bir de ücretli olarak 5'l katalog eklenmiş ki ben 5'li katalog falan istemiyorum onu nasıl iptal edebilirim.
Yoksa Oriflame otomatik olarak her siparişe 5'li kataloğu ekliyor mu?
evet canım her siparişte 5'li katalog otomatik ekleniyor.orada siparişi düzenle var.iptal edebilirsin oradan.çarpı işaretleri çıkıyor zaten
Teşekkürler canım bir de şu 1 alana 2 bedava kalemlerin silver prune rengi mor tonlarında mı??
Elimde katalog olmadığı için internet sayfasından rengini tam net göremedimde.
Sensoria- kullanmadım bilmiyorum kokusunu da hatırlamadım
Delight-hoş ve hafif bi koku- kullandım eşimde çok beğenmişti
Miss O Club Prievé-hatırlayamadım
Sun -sade ve hafif
Moon-kullanıyorum hoş koku
Eclipse -hatırlayamadım
evet canım mor.benim de dün geldi siparişlerim.gerçi sadece kendim aldım bu sefer o kalemlerin 6'sını da aldım valla
Diğer renkleri nasıl mesela mavi çok mavi gibi duruyor ben koyu mavi laciverte bakan bi renk arıyorum ama bi türlü bulamadım.
Benim siparişlerde kendime artık 4 taksit yaparım karta :)
Arkadaşlar Oriflame hangi kargo şirketiyle çalışıyordu.
Benim şimdi verdiğim sipariş haftaiçi gelecek ve pazartesi, salı günü evde olmama ihtimalim var. hangi şirketse bileyimde en yakınımda nerede varsa arayayım olmazsa kendim gidip alırım.
kalemler çok güzel gerçekten.sürümü çok kolay ve yoğun.renkleri de çok canlı hepsinin.mavi öyle açık mavi değil.güzel bir ton.al bence.yeşilin rengi de süper.bence sen de hepsini al benim gibi bu yeni katalogta tanesi 14,90 olmuş.
yurtiçi kargo ile çalışıyor
uçmuyo canım ya, zaten küçük şişe olunca da çanta da taşıması da iyi oluyo ben çok memnun kaldım mor yada pembe renk olan ismi tam emin değilim ama moon diye hatırlıyorum tavsiye ederim