oriflame parfum konusunda lutfen yardim

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kizlar ben oriflameden parfum almak istiyorum.sizce hangi koku guzel,kalici ve etkileyici.
once avon kullaniyordum ama avonun kokulari cabuk ucuyo.kalici degil hic.
yorumlarinizi bekliyorum tsk

orifleme baya kalıcı,dancing lady,giordine gold,güzel hepsi güzel zaten

Öncelikle belirteyim orflime'ın birçok parfümü EDT'dir. EDT'nin çok kalıcı olmasını bekleme ama EDP olanlar çok kalıcı. ve neredeyse tüm EDPlerinin kokusu güzel. EDT içindeyse ENIGMA'yı tek geçerim ben :) müthiş.

ben bi ara oriflame ve avon satışı yaptım. oriflame daha güvenli.ama avon parfümleri daha kalıcı bence.
parfüm adı dersen o senin cilt uyumuna bağlı bence deneyerek al. bileğinin nabız noktasına sık mümkünse 5-10 dakika bekle.her parfüm herkeste aynı şekilde kokmaz. her insanın kendi ph ı vardır.
volare,divini,,giordani,eclat bunlar daha çok kadınsı kokular. tavsiye ederim.

merhaba, parfüm konusunda herkesin seçimi tabiki farklıdır ama tavsiyem kesinlikle divine ve embrace.. ikiside harika..

tavsiyem hiçbiri.. kalıcı bir parfümü yok oriflame nın ben 2 tane aldım birini mecburen açtım diğerini testerden baktım beğenmedim ve iade edicem, değiştirmem için de yeni bir parfüm seçmem gerekiyor ama çok pişman oldum gerçekten.Şimdi gold shine geri vericem (iğrençççç bi kokuu) yerine white gold mu eclat mı alsam bilemiyorum sizce?

kızlar bu önerdikleriniz nasıl kokular eclat divine dancing falan... avondaki wish of love a benzer olan bir koku var mı oriflame de. tatlı meyve çiçek karışımı bir koku.

oriflame tek geçtiğim kokuları dıvıne , gıordanı,amber ve yıllardır sadece bunları kullanırım.dıvıne yaz kokusu gibidir çok ferah kokar çok ağır değildir ama farkedilir.gıordanı parfumunun renginin pembe olanı veya kırmızı acayippptir hep farkedilir kalıcıdır.amberde bundan aşağı değildir.

volare turuncusunu aldım öylece duruyor hiç beğenmedim ağır bir kokusu var onu alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…