Oriflame kullanıcıları mıss o almak istiyorm nasıl acaba

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
BU AY KI KATOLOGDA MISS O PARFÜM YARI YARIYA DÜŞMÜS COK GÜZEL Bİ SİSESİ VAR BAYILDIM PEKİ KOKUSU NASIL KULLANAN VARMI SİPARİS EDECEGİM DE FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. SİSESİ PEMBE OLAN ARKADASLkaydirigubbakcemile3AR

ben hem satıyorum hem kullanıyorum çok güzel ama çok kalıcı değil maalesef yine de almanı öneririm verdiğin paraya değer en azından. şişeside çok güzel

saol canım bilgin için kalıcı olarak ne var peki oriflame de hani satıorsan bilirsin yardımcı olursan sevinirm

Fena değil... Hafif, tatlı, sonra vanilya kokusu kalıyor. Çok kalıcı degil. Bir kere denedim ama kendime almadım. Beğenirsin sanırım.

slm ben o parfümden satış yaptım kumral ve sarışın beyaz tenli bayanlara çok yakışan hafif hoş kokulu bir parfüm eğer sizde beyaz tenli bir bayansanız yakışacağına inanıyorum sizede

saol canım bilgin için kalıcı olarak ne var peki oriflame de hani satıorsan bilirsin yardımcı olursan sevinirm

tekrar slm kalıcılık gücünün fazla olduğu parfümler genelde EDP dir öncelikle sana bir kaç önerim olabilir.

Giordani Gold EDP (sarışın ve kumral bayanlara)
DİVİNE EDT (sarışın bayanlara)
Volare (kumral ve bronzlara)
Petal Quarts EDP (sarışın bayanlara)
Diamond Musk EDP (kumral bayanlara)
Amesty fatale (esmer bayanlara)

bunları satış tecrübelerimden dolayı fikir olarak verebilirim sana ben kumralım ve diamonda musk benim kokumm bayılıyorum .

tesekkür ederim kalması cok önemli benim için beyaz tenliyim artık baska bakıcam

yukqrıdaki parfümleri bir incele derim ben mutlaka biri senin kokun Giordani çok kalıcı bir parfüm aklında bulunsun

oriflame nin parfümlerini hiç beğenmiyorum
diğer ürünlerini de çok beğendiğim söylenemez.
parfümleri görünüş itibari ile çok hoş
ancak su gbi.sıktığın an kokusunu alabilirsin
aradan yarım saat geçtimi hiç bir koku alamazsın
hiç mi hiç kalıcı değil.bi ara oriflame sattım
parfümler ve diğer ürünler hakkında çok şikayet gelince bıraktım.
insanların emeğiyle kazandığı parayla rezil olmalarına,kandırılmalarına daha fazla göz yumamadım.

parfümün kalıcılığı esmeri,kumralı,sarışını diye ayırt edilmez.içeriği çok iyi olan,hakketten parfüm denilecek parfümler için geçerlidir bu esmer,sarışın ayırımı.oriflamenin parfümleri için geçerli değildir.
drektörümle bu konuyu defalarca tartıştım.sonunda oda benimle hem fikir oldu.neymiiişş efendim oriflame tamamen doğal bir markadır.parfümleri alkol içermemektedir.falan filan.kardeşim bu parfümü ne için alıyorum,güzel kokmak için değilmi.kalıcılığının püf noktası alkol ise alkol katın ozaman.dünyanın parası az buz bişi değil.hem ben bunu satarak rezil oluyorum hem bunu alan müşterim parasıyla rezil oluyor.bu işin bana göre olmadığını anladım veeee byyss dedim.

Oriflame parfümleri arasında kalıcı olanlar var tabi mesela Gioradi Gold, ama bence hoş değil. Bu defa Precious parfümünü aldım küçük şişede. Erkekler için Eclat for men, De Marco ve Signature deneyin.

Arkadaşlar hangi parfümü kullanırsanız kullanın eğer teninize yakışan bir koku değilsee sizde su havası ekşimiş gibi alınan bir koku verebilir önemli olan parfümü temiz bir cilde nemlendirme sonrası parfümü sıkmaktır . ten rengine göre yaptığım ayrım benim satışlarımdan aldığım müşteri izlenimlerinden kaynaklanıyor parfümün kalıcılığı artırmak için gün içerisinde bir iki defa vücut spreyini kullanmakta etkili olabilir. Satın alacağınız parfümün mutlaka numunesini isteyin ve önce onu deneyin derim ben bileklere sürüp iki bileği birbirine sürmek parfümün kokusu bozan ve gerçek kokuyu almanızı engellemeye büyük rol oynar . He bu arada oriflamein parfümlerindede alkol var sadecmiktarı biraz daha az . Teninizin nemli olup olmayışına rengine herşeye bağlı bir parfümün size yakışması.

ben miss o almıştım sırf şişesi için. eski tip fısfıslı parfüm şişelerini çok severim ve koleksiyon amaçlı toplamaya çalışırm. kokusu fena değil hafif, kalıcı olduğu söylenemez ama ben sadece 1 veya 2 kez kullanmışımdır, dediğim gibi sırf şişesi için aldım. ama güzel bi kokusu var tavsiye ederim hafif ve çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız.
yaz parfümü olarak gayet kullanılabilir.

pompalı parfümü aldım yazdı cantama koyayım dısarda tekrar sıkarım demıstım sen kapagından acıl parfumun yarıdan fazlası bosal cantanın ıcıne yanı gitti parfumum çok hafif bir çiçek kokusu güzel fakat hiç kalıcı değil ben oriflame de nomadic her kokusunu severım hem kalıcı hemde baharatlı ve oryantal koku...

oriflameden parfüm hariç herşeyi alabilirsin ama parfüm alma derim hiç kalıcı değil hiçbir parfümü

ben şu an kullanıyorum pembesini hoşuma gidiyor bnm. sarısı çok kadınsı bnde satıyorum ayrıca oriflame

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…