Oriflame divine ve volare...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Selam kızlaar..Aranızda oriflamenin divine veya volare parfümünü kullanan var mı?kataloğa baktım fiyatları çok uygun set halinde satılıyor kokusu için çok güzel diyorlar ama hangisini alsam karar veremedim ben esmerim bu arada...kullanan varsa yorumlarını bekliyorumm:1closedeyes:

canım ben divine nin parfümlü vücut pudrasını sipariş ettim bu ay sonu gelicek inşallah az çok fikrimi belirtirim canım

arkadaşım bende divine parfüm çok met ediliyor diye küçük testırını sipariş ettirmiştim ve nihayetinde tenime sürdüm çok hafif bir çiçek kokusu bana kolonya gibi kokuyor hemen ucup gitti kokusu akannehir kardeşime de komşusu volera parfüm hediye etmiş pek hoşuma gitmedi dedi ama tabi zevkler kişiden kişiye değişiyor bende geçen ay yine oriflamden amber elixir diye parfüm var indirimdeydi ve kokusunu bilmeden sipariş verdim ve bana kokusu çok ağır geldi bence koku kataloğu var oriflamenin bütün parfümler var katologta bileğine sürüp ordan beğenebilirsin cnmyerimseniben

divine nin kokusunu biliyrm vücut pudrasından. güzel kokuyor hafif çiçek kokusu şekerli kokular seviyorsan divine sekerli bi koku deil :S

bn bu iki parfümü de sevmiyorm amber süper ama

Divine çiçek kokusu bildiğim kadarıyla şekerli bir koku değil bende kullanıyorum ve çok beğeniyorum şekerli kokulardan sıkıldığım zamanlarda bunu kullanıyorum ferah bir koku.

ben çok beğenmedim yada ben mi kullanamadım acaba sürdüğüm yerlerde sivilce gibi şeyler oluşmaya başladı bu arada divine vücut pudrası kullanıyorum anlamadım cildime uygun değil herhalde çok nadir kullanıyorum artık vücut pudrasının kokusunuda çok hissetmiyorum.
kızlar ben namaz kılıyorum parfümde alkol olduğundan kullanamıyorum bana güzel kokan parfüm dışında bir şey önerebilirmisiniz

vücüt losyonları sac spreyleri duş jelleri falan var parfümlerin onları kullanabilirsiniz :hulya:

ılk anda çok güzel kokuyor ama 5 dakika sonra kalmıyor hiç kokusu.. Koku olarak başarılı ama kalıcılık olarak sınıfta kalır.. Hiç almaman daha iyidir, hatta oriflame den hiç parfüm almaman diyebilirim..

kokuları bana çok basit gelio ve kalıcılıklarına göre de baya pahalılar bence 1 saat sonra kokudan eser bile kalmıo piyasada onlara 1000 çeken parfümler war her yönden

parfümün kalıcı olması yada çabuk uçmasının sebebi tenimiz de olabiliyo bazı insanlar da çok kalıcı oluyo bazı insanlarda aynı parfüm uçup gidiyo

Vlore bu ay bana katologundan hediye geldi ama hic begenmedim güzel parfümler var zaten danişmanim ama kutusu güzel icindeki kokuyu begenmedim müşterileri lerime tavsiye etmem

eskiden oriflame parfümlerine karşı çok önyargılıydım. hatta avonu daha çok tercih ederdim orijinal parfümlerimden sonra. şimdi ilk sırayı nerdeyse oriflame kokuları aldı. kalıcılık konusunda söylenenlere katılmıyorum çünkü bu biraz da tenle ilgili bi mesele. benim tenimde en pahalı en ağır kokular bile çok az kalıcı oluyor mesela. Amber elixir kullanmaya başladım herkes ismini soruyor tam bir kış kokusu. Divine çok hoş ferah yazlık bir koku .Ama devam ürünleriyle kullanılmalı kalıcılığı zayıf. Volare de gayet kalıcı bir koku ve kışa uygun. Anne kokusu diyorum ben volareye gül kokuyor pudralı gibi farklı bir koku benzerini görmedim.

bu arada enigma da çok güzel baharatlı - oryantal kışlık bir koku. amber elixir kadar kalıcı değil ama. More by demi çok hoşuma gidiyor bir de biraz chanel allure yi anımsatıyor. Elvie de ferah ferah tam bir yaz kokusu kalıcı olması için kremiyle kullanıyorum. precious ( pırıltı olan) de çok güzel bir koku çiçeksi- kadınsı çok beğeniyorum ama pırıltılar bir zaman sonra yani parfüm azaldıkça yoğunlaşıyor hoş olmuyor. yazın özel günlerde vücuda sıkmak için birebir keşke pırıltısız seçeneği de olsa. Bunun dışında bir diğer beğendiğim oriflame parfümü de love potion. Bu koku da çikolatalı miss gibi bir koku, yine kışlık bir koku ama. Benden bu kadar iyi gecelerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…