Örgü Örgü Hakkında Sorularınızı Burdan Alabilirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
9 aylık ama benseneye falan düşünüyorum yürürken hoş olur yani 1.5 -2 yaş için istiyorum

hülya hanım neden cevaplamadınız sorumu ???? sizi bekliyorum lütfen

hülya hanım neden cevaplamadınız sorumu ???? sizi bekliyorum lütfen

Hülya arkadaşım siteye girmemiş oldğu için cevaplamamıstırr.Biraz sabırr sengözlerimebaksanabsorunuzu cevaplıycaktır merak etmeyinsengözlerimebaksanab

İyi akşamlar herkese.Buraya mı yazılacak emin olamadım gerçi ama artık başlamış bulunuyorum.Yeni bir şala başladım.Fakat örmeye başladıktan sonra kararsız kaldım.Kar beyaz renginde sakallı ip aldım.Fakat beyaz şal kullanan kimseyi görmedim.Krem rengimi daha iyi olur.Herşeyin üstüne giyeceğimi düşünürsek.Siyah çok var da.Alternatif olsun istedim.

merhaba.aslında yeni bir konu açmak istiyordum ama sonra burayı gördüm.ben örgü örmeyi çok seviyorum.sadece bildik şeyler yapabiliyorum ama şuan 5 şişle eldiven örmeyi çok istiyorum.bu konuda nete çok baktım anlatımlı var ama benim gibi acemiler için yapılmamış açıkçası.kısıtlı anlatımlarda bulunulmuş.tam bir anlatımı olursa yani ne bileyim ''28 sıra lastik yap,29uncusırada 10 ilmek arttır.30 uncu sırada 2 delik yap'' gibi böyle ayrıntılı olursa çok iyi olur bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum ve hevesle bekliyorum.

bence sen bu modeli kızına panço yap çok daha cici durur canım :)

merhaba hanımlar.tunus ıcı bebek yelegi örmek ıstıyorum.
aslında baska bır baslık actım yardım ıcın.
bu orguyu bılenler yardımcı olursa cok sevınırım.
kac ılmekle baslamak lazım?

Rosem ben yeni doğan bebek için hani şöyle 3-4 aylıkken giymesi için 20 ilmek başlıyorum ama tabiki ipine ve şişine göre değişir.

Rosem ben yeni doğan bebek için hani şöyle 3-4 aylıkken giymesi için 20 ilmek başlıyorum ama tabiki ipine ve şişine göre değişir.
canım benım ipim bıraz kalındı 40 ilmek basladım ama benımkı bayagı buyuk oldu sanırım 1 yasında ancak gıyer.kaydirigubbakcemile3
bu arada kol kesmelerı nasıl yapılıyor canım?3 ilmegı aynı anda mı alıcaz?

Hayır, bir bir 3 ilmek olacak..Yani 1 ilmeği keseceksin, sonra 1, 1 daha 3..şutarafagitti

Kesme işlemi iki ilmeği bir örmektir..Normal örer gibi..Sonra o ilmeği tekrar sol şişe alıp tekrar 2 ilmeği bir alacaksın..

hülya merhaba ben bir resim eklemek istiyorum ama bilmiyorum nasil eklendiğini.onun bir linki vardı.bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…