Örgü Örgü Hakkında Sorularınızı Burdan Alabilirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
aslında hepsini düz örmedim kenarlarını lastik ortası düzdü demekki ondada oluyormuş neyse artık hepsini lastik yapayım

şimdi iyi diyon hoş diyonda bacım bu teşekkür butonu nerde önce bana onu bi göstert şimdi soruma geleyim ben yuvarlak bi şal yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum yuvarlak düz örücem ucunada kurdele nakışından bişeyler yapıcam kafamda tasarladım ama icraat yok işte bi el atıversen banada bi zahmet valla çok çok teşekkür edicem sana söz :1hug:

merhaba arkadaşlar.Hırka ördüm yakasını beceremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür butonu yok artık.Yuvarlak fiskos gibi diyorsunuz galiba.Ben yapmadım ama ratırsanız çıkar arama motorunda..Elimde kendi yaptığım yuvarlak şalım yok..Yapılışını nette gördmüştüm.
merhaba arkadaşlar.Hırka ördüm yakasını beceremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Lastik yapsanız uyar mı hırkaya? Hırkanın örgüsü nasıl? Düz mü haroşa mı?

arkadaşım haroşa yapmayı düşünüyorum.
net te istedidiğim modeli bulamadım .yardımlarınızı bekliyorum :enbuyukkk:

merhabalarr hülya. ben gönül... bende kızıma robadan süveter örmek istiyorum...nasıl yapabilirim...örgüde kıtım biraz sadece takma kol yapabiliyorum...robadan örgüyü öğretirsen sevinirim...

Açılmıyor hülya bide yelek olarak değilde süveter yapıcam yada kazak da diyebiliriz kısa kollu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…