Örgü Örgü Hakkında Sorularınızı Burdan Alabilirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merhabalar...tiğ işi örgü öğrenebileceğim bi adres varmı bildiğiniz acaba...

slm hülyacım nette gördüğüm bir model hoşuma gitti kızım için yapacam sanırım çözdüm modeli fakat emin olmak istedim beni aydınlatırsan sevinirim şimdiden tşkler

Eklentiler

• $bebekkapsonlukazak.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 102
ben bişey öğrenmek istiyorum az çok deneyip yaptım ama istediğim gibi olmuyo.ilmek sayılarındanmı bilemiyorum.hani bebek şekeri için minik patikler yapıyolar ya.onlarda yapmak istiyorum bebişimn şekeri için.ama burun kısmı geniş oldu beğenmedim.normal bebek patiğinin küçük hali gib olsun istiyorum nasıl yapabilirim?yardımınız olurmu bana?

:Saruboceq:

Merhaba;
Açıkçası ismini tam olarak bilmediğim ve internettede açıkçası resmini bulamadığım için umarım doğru anlatabilirim.Eşimin doğum günü için kendi yaptığım bir şey olsun istiyorum.Ve hani takımların amblerini gösteren araba süsleri oluyor.boncuktan yapıyorlar.bunu nasıl yapabilirim?(TRABZONSPOR'un olacak)Bilgi verirseniz çok sevinirim.Eşimin doğum gününe 20 gün kaldı.Yardımlarınızı bekliyorum.Lütfennnnnnn.Şimdiden çok teşekkürler.

ben batmanda oturuyorum polis eşim ona katkıda bulunmak için bişiler yapıp satayım dedim mesela patik ama nasıl yapıcamı bilmiyorum bana açık ayrıntılarla basit bi dille tarif edermisiniz lütfen ayrıca teşekkür butonunu göremedim nerde

Eki Görüntüle 26804

littlebuttonloafers020109c.jpg resmi ekleyedim oldumu acaba

Eklentiler

• $littlebuttonloafers020109c.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 105
slm hülyacım nette gördüğüm bir model hoşuma gitti kızım için yapacam sanırım çözdüm modeli fakat emin olmak istedim beni aydınlatırsan sevinirim şimdiden tşkler

Canım bu modelin arka sırada ters olan yerlerini örüyorsun..Düz olan yerlerinden ipliği önden geçiriyorsun ki, oralar sonra kurdelayla birleştireceğin yerlero lacak.
Geç cevap verim sağlık sorunlarım dolayısıyla kusura bakmayın lütfen.a.s.

Canım mıuhtemelen ilmek sayısındandır.Biraz daha küçük başlayabilirsin..Ayrıca ucunu daha yuvarlak yapmak istiyorsun galiba..O zaman iki yan tarafından (ucunun) bir ilmeğe iki defa batman yeterli.Daha toparlak durur.a.s.

Canım bu şapkayı üçgen olrak tığ ile de yapabilirsin normal yuvarlak ta yapabilirsin ama bazı yerlerde köşe görünümü var...Ucuna da karton kesip iki taraflı ördükten sonra içine koy.

benim de merak ettiğim 2-3 örnek var (( ama fotoğraf koyamıyorum msj sınırı yüzünden mi acaba ((

Canım bu şapkayı üçgen olrak tığ ile de yapabilirsin normal yuvarlak ta yapabilirsin ama bazı yerlerde köşe görünümü var...Ucuna da karton kesip iki taraflı ördükten sonra içine koy.

peki ya şu nasıl yapılır?

bu model tığ ile yapılıyor ama dilimlerin arasındaki kısım şişle mi örülmüş? yardımcı olursan sevinirim..uğraşıyorum ama yapamıyorummmkafamçokkarıştı

atkının düz olması için ne yapmak gerekiyor? bir kere ördüm döndü boru gibi oldu tekrar örmeyi düşünüyorum! hatam nerede nasıl yapacağım??

Canım hatan atkıyı düz örmekte..Düz örülen atkı yanlarında dikiş olmayacağı için içeri kıvrılır.
1 ters 1 düz lastik örebilirsin ya da selanik örgü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…