- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
Arkadaşlar,biliyorsunuz Sistemi biraz değiştirdik..Soru ve istekleriniz için bölüm açıldı..Bölümümü takip eden arkadaşlar orada sıkça sorularını soruyor ve yanıtlarını alıyordu..O tarafa fazla yükleme olmaması adına burayı açıyorum..Bundan sonra örgü hakkındaki sorularınız (Kazak başladım,kaç ilmek başlayım,kol nasıl kesilir gibi) veya nette bulup çok hoşunuza giden bir modeli yapmakta zorlandığınızda buraya yazın ki , hem tek tek sayfa açılmamış olsun,hem de yığılma olmasın.Tek-tek sayfalara yetişemiyoruz ve cevapları geç alıyorsunuz.. Bu arada sayfaları gezip beğendiklerinizi iletmek adına lütfen teşekkür butonunu kullanın..Aksi takdirde tüm teşekkür mesajınız silinmekle birlikte,konu sahibi de size teşekkür ettiği takdirde mesajlarınız siliniyor..Hepimize kolay gelsin arkadaşlar..Sorularınızı bekliyorum.
merhabalar...tiğ işi örgü öğrenebileceğim bi adres varmı bildiğiniz acaba...
slm hülyacım nette gördüğüm bir model hoşuma gitti kızım için yapacam sanırım çözdüm modeli fakat emin olmak istedim beni aydınlatırsan sevinirim şimdiden tşkler
ben bişey öğrenmek istiyorum az çok deneyip yaptım ama istediğim gibi olmuyo.ilmek sayılarındanmı bilemiyorum.hani bebek şekeri için minik patikler yapıyolar ya.onlarda yapmak istiyorum bebişimn şekeri için.ama burun kısmı geniş oldu beğenmedim.normal bebek patiğinin küçük hali gib olsun istiyorum nasıl yapabilirim?yardımınız olurmu bana?
littlebuttonloafers020109c.jpg resmi ekleyedim oldumu acaba
benim de merak ettiğim 2-3 örnek var(( ama fotoğraf koyamıyorum msj sınırı yüzünden mi acaba ((
Canım bu şapkayı üçgen olrak tığ ile de yapabilirsin normal yuvarlak ta yapabilirsin ama bazı yerlerde köşe görünümü var...Ucuna da karton kesip iki taraflı ördükten sonra içine koy.