• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örgu Elbiseler (çok güzel)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
48226125pr6.jpg

Merhaba bu örnek çok houma gitti kendime yapmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum senağlamakaç ilmek başlanacak,örnek nasıl oluşacak vs. şeklinde beni bilgilendirirseniz sevinirim a.s. bunu üzerimde görmek istiyorum bana yardımcı olun :çok üzgünüm:

Merhaba bu örnek çok houma gitti kendime yapmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum senağlamakaç ilmek başlanacak,örnek nasıl oluşacak vs. şeklinde beni bilgilendirirseniz sevinirim a.s. bunu üzerimde görmek istiyorum bana yardımcı olun :çok üzgünüm:

merhaba güzel bi model seçmişsin gerçekten
şimdi göğüsü kapatan bölümle başla sıkiğne olarak veya trabzanla kendi beden ölçüne göre zincir çek başla ve doldur üstünü bir dikdörtgen oluştur. bu parça bitince iki tane daire arçayı ör modeli illa ordaki gibi olmak zorunda değil beğendiğin bir dantelden de model alabilirsin yuvarlak parçalar için sonra ilk ördüğün dikdörtgeni ve daireleri birleştir ve ön için aralarını zincir file ile doldur.arka için de sadece file yapman yeterli askıları yapıp yeşil ile kenarlarını tığlayıp çiçekleri yapıp monte et bitti gitti. kolay gelsin.a.s.

kizlar tesekkurler ama inanin nette buldugum bunlarin yapilis sekilleri yoktu sadece cok begendigim icin sizlerle paylasmak istedim isallah yapabilirsiniz istedikten sonra neden olmasin dimi:)

Back