Orgazm

Hala da devam ediyor artık abartı gelmeye başladı

Yani ben yaşıyorum bisiyler çözdüm sandım ama böyle bişi değil tabi bu dakikalarda yok bizde acaba o mu etkiliyor anlamadım
Yani kadın çoklu orgazm oluyor olabilir bazı kadınlar uzun uzun seviyor evet 😆 genelde max 15 dk yani bunlar aşmış demek ki dayımın beline kuvvet hay maaşalah

Cınsellık tabı de ön planda olan bı durum evlılıgın yüzde 80bu ztn duygusal yaklasım vucudun buluşması bag kurmak ama sen nıye oyle dedın bak üzdün şimdi cddn
Bana göre evliliğin yüzde 80i değil, tabi bu oran kişiden kişiye değişir ondan dolayı ona yorum yapmayacağım.
Cinsellik, mantıksal ve duygusal olarak her şey iyi olduğunda keyif aldığım bir şey. Kafama takılı bir şeyler varsa asla “anda” kalamam. Ama bu forumda çok fazla kadın yorumu gördüm bu konuyla ilgili, her ilişkide orgazm olan vs bu insanların hiç mi derdi yok tabiki var ama anda kalabiliyorlar, şanslılar demek düşüyor bana da.

Bana göre evliliğin yüzde 80i değil, tabi bu oran kişiden kişiye değişir ondan dolayı ona yorum yapmayacağım.
Cinsellik, mantıksal ve duygusal olarak her şey iyi olduğunda keyif aldığım bir şey. Kafama takılı bir şeyler varsa asla “anda” kalamam. Ama bu forumda çok fazla kadın yorumu gördüm bu konuyla ilgili, her ilişkide orgazm olan vs bu insanların hiç mi derdi yok tabiki var ama anda kalabiliyorlar, şanslılar demek düşüyor bana da.
Ama o durum farklı ya yemek gibi su ıcmek gıbı ıhtıyac benım de dertlerım var ama ne bilim ilişkı biterse hersey biter gıbı sanki yaş aldıkça bu durum aynı olur mu onu bilemem insanın morelı bozuk olunca evet olmaz ama sıkıntılarım vs her zaman kı gıbiyse ertlemem bunu dıyen ben yanımda horlayarak yatan kocam😅

Kızlar misafirlikteyim yan binamdan 25 dakikadır ses geliyor yattığım yerde bağıra bağıra zevke gelen bir kadın adamın giriş çıkış sesini bile duymaya başladım psikolojim bozuldu, eski evimizdeki komşumuzun da böyleydi. Tam cinsellikle ilgili bisiyleri çözdüm sanıyordum ama burada abartılı bir durum mu var yoksa ben hiç mi ilişkide orgazm olmadım. Yaşım ilerliyor ve hayattaki güzel şeyleri kaçırıyorum diye üzülüyorum 😢
Kocanı uyandirsan daha çok yardımcı olur.

Cınsellık tabı de ön planda olan bı durum evlılıgın yüzde 80bu ztn duygusal yaklasım vucudun buluşması bag kurmak ama sen nıye oyle dedın bak üzdün şimdi cddn
Biliyoruz özel olmadığımız herkesin yaptığını da nedense ben de üzülüyorum bu tarz şeylerde.insan ilişkisinin özel olduğunu, kolay kolay kimseye nasip olmayacağını falan düşünmek istiyor.

Bu günler zegsss konulari fazlalaştimi😅

Kızlar misafirlikteyim yan binamdan 25 dakikadır ses geliyor yattığım yerde bağıra bağıra zevke gelen bir kadın adamın giriş çıkış sesini bile duymaya başladım psikolojim bozuldu, eski evimizdeki komşumuzun da böyleydi. Tam cinsellikle ilgili bisiyleri çözdüm sanıyordum ama burada abartılı bir durum mu var yoksa ben hiç mi ilişkide orgazm olmadım. Yaşım ilerliyor ve hayattaki güzel şeyleri kaçırıyorum diye üzülüyorum 😢
Gece 2 de konu açmışsın. Artık nasıl iştahla zegs yapıyorlarsa , sesleri hep sana gelmiş. Peki senin de canın çekiyor mu yani sevismek istiyor musun yoksa sadece rahatsızlık mi duyuyorsun? Güzelce uyarabilirsin kadın tek başınayken. Ya da telefon numarası varsa mesaj atarsın. Hayır söyleyemem diyorsan sopa ile duvara tıklarsin onlar da utanmasın diye😅

X