- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.238
Bulent Ersoydan makberi soylesinler bence heryerrrrrr karanlikkkkkkk. Mezarlik şarkisi ama olsun duruma uygunBülent Ersoy’un çile girişi gibi de fena olmaz. Teeee ciğerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulent Ersoydan makberi soylesinler bence heryerrrrrr karanlikkkkkkk. Mezarlik şarkisi ama olsun duruma uygunBülent Ersoy’un çile girişi gibi de fena olmaz. Teeee ciğerden
HahaBöyle yeniliğe ne denir acaba. Kadın zevkten agliyormus. Bence sen bize bu işin sırrını öğret pek muhterem konu sahibesi hanımefendi.
Sizde de mi oluyorOrgozmda aglamiyan da ne biliim
Ne alaka canim bu orgazma eremeyen bir sürü kadin var sukur böyle bir sıkıntın yoksa. Genelleme olarak konuşmak je kadar doğru4 yıldır kim sevişti peki? Yuh yani. İnsan orgazmı keşfetmeden çocuk mu doğurur? Bi cinselliği anlayayım da sonra çoğalırız demez mi? Cinselliği sadece çoğalma için yaşarsa insan böyle oluyor işte.
Tabii ben hep aglarim makberi soyleyipSizde de mi oluyor
Noldu cok mu farkli birşeyYuh(çok pardon) 4 yıllık mı evliymiş
Ne güzel devam etTabii ben hep aglarim makberi soyleyip
4 yıllık evli biri olarak orgazmı sormanız evet çok farklı bir şeyNoldu cok mu farkli birşey
Hayatım da ilk defa farklı yaşadım. Orgazmın çeşitleri oluyormuş demek ki daha farkli birşeyi keşfettim. Cunku her zamankinden farkliydi. İnsan 4 yilda herşeyi çözecek diye birşey yok ki4 yıllık evli biri olarak orgazmı sormanız evet çok farklı bir şey
Orgazmın çeşidi falan yok uydurmayınHayatım da ilk defa farklı yaşadım. Orgazmın çeşitleri oluyormuş demek ki daha farkli birşeyi keşfettim. Cunku her zamankinden farkliydi. İnsan 4 yilda herşeyi çözecek diye birşey yok ki
Sülük bildigimiz sülükmu onu hep orda nasil saklar ya insanben çok tiksiniyorum sülükdenAy çok çirkin bir üslup ya. Sülük devamlı orada olduğu için ağlamaklı hissediyor olabilir misiniz?
Hayır anlamadığım madem eşiniz tarafından orgazm olamadınız ya ne bileyim kendinizde mi deneyip olamadınız yada eşiniz eliyle felan orgazma ulaştırmadı mı sizi 4 yıldır? Nasıl ilişkiye giriyordunuz zevk almıyorsunuz sadece eşiniz rahatlıyor bunun için mi?Ne alaka canim bu orgazma eremeyen bir sürü kadin var sukur böyle bir sıkıntın yoksa. Genelleme olarak konuşmak je kadar doğru
Hayır orgazm oluyordum fakat farkli şekil de bu yaşadığım çok farklıydıHayır anlamadığım madem eşiniz tarafından orgazm olamadınız ya ne bileyim kendinizde mi deneyip olamadınız yada eşiniz eliyle felan orgazma ulaştırmadı mı sizi 4 yıldır? Nasıl ilişkiye giriyordunuz zevk almıyorsunuz sadece eşiniz rahatlıyor bunun için mi?
Evet 6 çeşidi var. Bunlardan ikisi henüz keşfedilmemiş ama üzerinde çalışmalar yapılıyor. Keşfedilmemiş olmasına rağmen bazı belirtiler varlığını kanıtlar nitelikte olduğu için bilim dünyasınca kabul görmüş durumda. Yakında bu konuda bir makale yayımlanmasını bekliyorum. Çalışmalar üç yıldır sürüyor çünkü, tıp dergilerini takip etseydiniz bilirdiniz. Her yıl en az bir makale yayımlanır araştırmanın gidişatını açıklar nitelikte.Hayatım da ilk defa farklı yaşadım. Orgazmın çeşitleri oluyormuş demek ki daha farkli birşeyi keşfettim. Cunku her zamankinden farkliydi. İnsan 4 yilda herşeyi çözecek diye birşey yok ki
Sülük bildigimiz sülükmu onu hep orda nasil saklar ya insanben çok tiksiniyorum sülükden 10 dakika duruyor
Nasıl farklı bir çeşit var çeşit çeşit yokHayır orgazm oluyordum fakat farkli şekil de bu yaşadığım çok farklıydı
Takip ediyorum merak ettigim şeyleri ama her zaman araştırmamEvet 6 çeşidi var. Bunlardan ikisi henüz keşfedilmemiş ama üzerinde çalışmalar yapılıyor. Keşfedilmemiş olmasına rağmen bazı belirtiler varlığını kanıtlar nitelikte olduğu için bilim dünyasınca kabul görmüş durumda. Yakında bu konuda bir makale yayımlanmasını bekliyorum. Çalışmalar üç yıldır sürüyor çünkü, tıp dergilerini takip etseydiniz bilirdiniz. Her yıl en az bir makale yayımlanır araştırmanın gidişatını açıklar nitelikte.
Kızlar bende bununla ilgili bir konu açtım yardım eder misinizOrgazmın çeşidi falan yok uydurmayın
AraştırınNasıl farklı bir çeşit var çeşit çeşit yok