- 28 Şubat 2007
- 427
- 279
-
- Konu Sahibi dirtywoman
Ben de hem orgazm olamama hem isteksizlik var afrodizyak etkili diyince merak ettim simdiİlk kural kafanı boşaltıp o anın keyfine kendini bırakmak bende biraz sorun yaşadım bi süre orgazmla ilgili kendimi rahatlattıkça bu konuda orgazm olmam kolaylaştı bide bahsedenler olmuş okeyin kabartmalı afrodizyak etkili yazan prezervatifi efsane bişey cidden
Okey tırtıklı olanın ismi ne? eczaneye uğrıcam bugün varsa alıyım bende :)İlk kural kafanı boşaltıp o anın keyfine kendini bırakmak bende biraz sorun yaşadım bi süre orgazmla ilgili kendimi rahatlattıkça bu konuda orgazm olmam kolaylaştı bide bahsedenler olmuş okeyin kabartmalı afrodizyak etkili yazan prezervatifi efsane bişey cidden
NirvanaOkey tırtıklı olanın ismi ne? eczaneye uğrıcam bugün varsa alıyım bende :)
Evet nirvana canım ismiOkey tırtıklı olanın ismi ne? eczaneye uğrıcam bugün varsa alıyım bende :)
Orgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarr
gerçekten orgazmı kolaylaştırıyo kalitesiz prezervatifler gibi hissi de azaltmıyo buEvet nirvana canım ismi
Kostümlerde etkiliKostüm deneyin , farklı kondomlari deneyin, film izleyin erotik , uzun uzun sarilin falan
Kostümlerde etkiliben eğlenelim diye bi deniyim dedim iş nerelere geldi sonra
Bu çok doğruKostümler hoşta genelde biz kadınlara yönelik oluyor , bı ara konusunu açtım hatta erkeklere yönelik ne var diye pekte beğenilir bişi yoktu ya
Ya aslında varda hani erkeğin vücudu bı kere estetetik değil o yüzden uymuyor zaten yakışmıyorBu çok doğrugerçekten bütün fantezi kıyafetleri kostümleri hep kadınlar için ee bizim göz zevkimiz yok mu erkeklerde efor sarfetse ya biraz
Bebek yağı kulanin, ilişkiden önce de bol bol su içinBizde prezervatif kullanmayı seviyoruz çünkü bende kuruluk var prezervatifin kayganlaştırıcısı çok işe yarıyo
yok yakışan şeyler var bence ama pek yeltenmiyolar öyle şunu giyim bunu deniyim diye yoksa neler neler var şimdi burda örnek göstermiyimYa aslında varda hani erkeğin vücudu bı kere estetetik değil o yüzden uymuyor zaten yakışmıyor
Örnek gösterin bea biz bizeyizyok yakışan şeyler var bence ama pek yeltenmiyolar öyle şunu giyim bunu deniyim diye yoksa neler neler var şimdi burda örnek göstermiyim
Seks oyuncakları falan pahalı gerçekten bi bakındım da fiyatlar çok yani şu okeyin önerilen kabartmalı prezervatifini denedik gerçekten dedikleri kadar varmışKaliteli prezervatifte öyle olmuyo hissi azaltmıyo biz okey kullanıyoruz gayet iyi
iyimi öyle cidden farklı mı oluyo yani hissi nasıl kolaylaştırıcak orgazmı anlamadımSeks oyuncakları falan pahalı gerçekten bi bakındım da fiyatlar çok yani şu okeyin önerilen kabartmalı prezervatifini denedik gerçekten dedikleri kadar varmış
Merhaba, ben de çok ama çok zor orgazm olabiliyorum. Eşim ne kadar uğraşırsa uğraşsın hakikaten çoğu zaman başaramıyorum. Bunun nedenini biliyorum aslında ama çözüme henüz kavuşturamadım. Ben zihni çok fazla karışık, sürekli düşünceli biriyim. Ve bu maalesef seks sırasında da bu şekilde oluyor. Zihnimi tamamen boşaltıp, sadece sekse odaklanıp o esnada başka hiçbir şey düşünmemeyi başarırsam ancak orgazm olabiliyorum, bu da çok nadir oluyor. Gelelim bulduğum fiziksel çözüme.. madem zihinsel çözüm bulamadım değil mi :) Ben internette hepimizin bildiği bir siteden vibratör, penis halkası ve bilindik bir markanın klitorise sürülen bir jelini sipariş ettim. Yazıldığı gibi büyük paralar değil bunlar. Vibratör 90, penis halkası 25, jel de yanılmıyorsam 40 TL gibi bir şeydi. Bu jel olmasa da olur.. Ama ben vibratörle tanıştıktan sonra şunu söyleyebilirim ki bence her kadının bir vibratörü olmalı:)) Eşiniz bu konuyu bir ego problemi haline getirmeyecek biriyse tabii ki.. Benim eşim bu konuda çok anlayışlı ve yaratıcı çözümlere de sıcak bakıyor ve destekliyor. Ön sevişmeyi uzun tutup, sonrasında bu tür oyuncaklarla sizi biraz meşgul ederse finalde ikiniz de aşırı mutlu olursunuz :) Ayrıca yalnızken de vücudunuzu daha iyi tanımak amacıyla kullabilirsiniz. Umarım işinize yarar, sevgiler..Orgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
Akşamları bir bardak melisa çayı tavsiye ederim kafayı epey rahatlatıyor, bir de erotik müzikler kullanın, kulak zihne çok çabuk hakim olan bir organ, ben müzik açmak yerine o şarkıları aklımdan geçiriyorumMerhaba, ben de çok ama çok zor orgazm olabiliyorum. Eşim ne kadar uğraşırsa uğraşsın hakikaten çoğu zaman başaramıyorum. Bunun nedenini biliyorum aslında ama çözüme henüz kavuşturamadım. Ben zihni çok fazla karışık, sürekli düşünceli biriyim. Ve bu maalesef seks sırasında da bu şekilde oluyor. Zihnimi tamamen boşaltıp, sadece sekse odaklanıp o esnada başka hiçbir şey düşünmemeyi başarırsam ancak orgazm olabiliyorum, bu da çok nadir oluyor. Gelelim bulduğum fiziksel çözüme.. madem zihinsel çözüm bulamadım değil mi :) Ben internette hepimizin bildiği bir siteden vibratör, penis halkası ve bilindik bir markanın klitorise sürülen bir jelini sipariş ettim. Yazıldığı gibi büyük paralar değil bunlar. Vibratör 90, penis halkası 25, jel de yanılmıyorsam 40 TL gibi bir şeydi. Bu jel olmasa da olur.. Ama ben vibratörle tanıştıktan sonra şunu söyleyebilirim ki bence her kadının bir vibratörü olmalı:)) Eşiniz bu konuyu bir ego problemi haline getirmeyecek biriyse tabii ki.. Benim eşim bu konuda çok anlayışlı ve yaratıcı çözümlere de sıcak bakıyor ve destekliyor. Ön sevişmeyi uzun tutup, sonrasında bu tür oyuncaklarla sizi biraz meşgul ederse finalde ikiniz de aşırı mutlu olursunuz :) Ayrıca yalnızken de vücudunuzu daha iyi tanımak amacıyla kullabilirsiniz. Umarım işinize yarar, sevgiler..
Çok teşekkürler :) Melisa çayını mutlaka deneyeceğim. Müzik listemiz var, gevşemeye yardımcı oluyor haklısınız.Akşamları bir bardak melisa çayı tavsiye ederim kafayı epey rahatlatıyor, bir de erotik müzikler kullanın, kulak zihne çok çabuk hakim olan bir organ, ben müzik açmak yerine o şarkıları aklımdan geçiriyorum
Biz korunurken sürekli prezervatif kullandığımız için birden fazla çeşit kullandık aralarında his olarak en farklısı okey nirvanaydı bana göre farkediyo orgazm olmamı net kolaylaştırdı yani tabi kafayı rahatlatmak ana odaklanmak gibi şeylerde önemli orgazm için stres varsa işin içinde o baltalıyo o yükselme hissiniiyimi öyle cidden farklı mı oluyo yani hissi nasıl kolaylaştırıcak orgazmı anlamadım
Niye taklit yapiyorsun ki. Taklit yapma bırak ilgilensin biraz.bu sekilde yaparsan anlamaz yeterliyim diye düşünür. Bende zor oluyorum ama olana kadar devam eder kendini ona gore ayarlar. Ben taklit yapsam bunu yapmazÖnerisi olan varsa yazsın lütfen ben de bıktım şu taklit işinden artık ben de zevk almak istiyorum