Orgazm taklidi yapmaktan bıktım..

Erkekler nasıl taklit yapıyor ki hortum mu çekiyor çeşmeden malum söylemiyim şimdi kadınların gibi bir belirtileri yok onların

Admin, konuda ne ariyor bilmiyorum ama, bahsi gecen kisinin mesajlarina bakılırsa moderatör gibi duruyor, sürekli link paylaşmış:)

Kendinizi keşfedin keşfettirin..
Ellerinizi partnerizin ellerini veli nimet niteliğinde kullanın haz aldığınız yerlerde gezdirin
Onu dışında seks oyuncakları Dildo, titreşimli uyarıcılar seks sınırlarına göre anal oral bir çok oyuncak var. Çok işe yarayan bir oyuncakları yavana atmayın.

Ama kendinize dokunun ne sevdiğinizi nasıl sevdiğinizi hızı ıslaklığı anı yakalamaya çalışın kendini öğrenen bir kadın partnerinde az da olsa iş varsa titreşimli bacaklar Kaçınılaz

yok erken boşalma sorunu yok ön sevişme de yapıyoruz ama ben ilişki sonunda orgazm olamıyorum acaba tetiklicek ya da kolaylaştırıcak bişey var mıdır diye sormak istedim
Bende ayni sekilde . 1 saat bosalmasada esim ben olamiyorum. Zevkte aliyorum aslinda yukseliyorumda ama birden zevk azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…